Hlavní obsah

Při ostřelování Mariupole zahynula žena, která žádala Putina o vyslání ruských vojsk

– Kyjev

Mezi oběťmi víkendového ostřelování ukrajinského přístavu Mariupol je i Olga Abdurašitovová, která na sociální sítí vyzývala ruského prezidenta Vladimira Putina, aby na Ukrajinu poslal ruská vojska. Uvedl to ukrajinský server Cenzor.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Mariupolu pohřbili oběti sobotního ostřelováníVideo: Reuters

 
Článek

Její tělo bylo nalezeno mezi oběťmi na ostřelované Kyjevské ulici. Zřejmě šla nakupovat zrovna ve chvíli, kdy se terčem palby z raketometů BM-21 Grad stala ulice i přilehlé Kyjevské náměstí.

Foto: repro VKontakte

Olga Abdurašitovová

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle serveru je mrtvou právě žena, která na sociální síti VKontaktě loni v červnu v hysterickém vzkazu plném nenávisti vůči všemu ukrajinskému vyzývala Putina k intervenci na Ukrajině. Věk ale nesouhlasí – na síti se udělala o deset let mladší. Od ostřelování se však na ni už nepřihlásila.

Server upozorňuje na jistou symboličnost situace, kdy se jí svým způsobem splnilo, co si přála. K městu dorazili separatisté s ruskými zbraněmi, cituje server bloggera Fedora Kulikova. Ten jako první na případ upozornil a současně varoval, aby si lidé dávali pozor na to, co si přejí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Palubní kamera v autě zachytila sobotní ostřelování MariupoluVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám