Hlavní obsah

Ve Walesu vyšetřují případ kanibalismu

– Cardiff • Aktualizováno

Policie ve Walesu řeší případ vraždy mladé ženy při „aktu kanibalismu”. Předpokládaný pachatel, zřejmě milenec oběti, přišel o život po zásahu elektrickým paralyzérem během zatýkání v obci Argoed ve Walesu. Uvedla to stanice BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie uzavřela okolí hotelu, ve kterém chtěl pachatel sníst zavražděnouVideo: Reuters

 
Článek

„Žiji tady více než 30 let a jde o nejhorší tragédii, jaká kdy naši vesnici postihla,“ řekl radní Leon Gardiner serveru walesonline.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policejní hlídka dorazila do místního hotelu, který nyní slouží jako útulek pro bezdomovce, během noci na čtvrtek po hlášení, že zde 34letý Matthew Williams napadl 22letou ženu. Její totožnost zatím nebyla oznámena. Oběť na místě podlehla zraněním, jejichž povaha nebyla upřesněna. Tuto smrt policie vyšetřuje jako vraždu. Podle deníku The Daily Telegraph byl muž přistižen při konzumaci ženiny tváře.

Williams byl místní, mladá žena pocházela z Blackwoodu a nejspíše je spojoval intimní vztah. Nikdo další zřejmě do případu zapleten nebyl.

Policie rovněž potvrdila, že jeden z policistů během zatýkání podezřelého použil elektrický paralyzér. Williams upadl do bezvědomí a zemřel, přes veškerou snahu policistů a záchranářů o první pomoc.

Úmrtí vyšetřuje nezávislá komise pro stížnosti na policii. Podle Sdružení policejních velitelů (ACPO) jde o první případ úmrtí po použití paralyzéru od zařazení této zbraně do výzbroje britské policie před deseti lety.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám