Hlavní obsah

Soud poslal do vazby modelku Kukučovou podezřelou z vraždy ve Španělsku

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenčín
Aktualizováno

Okresní soud v Trenčíně uvalil ve čtvrtek vazbu na slovenskou modelku Márii Kukučovou (24), která měla v sobotu ve Španělsku zastřelit anglického milionáře Andrewa Bushe. Policisté ji okamžitě převezli do ilavské věznice.

Foto: Jan Koller, ČTK

Policisté odvádějí Máriu Kukučovou

Článek

Mluvčí trenčínského soudu Roman Tarabus potvrdil, že Kukučová byla ve Španělsku obviněna z vraždy a hrozí jí 10 až 25 let vězení. Slovenské orgány zatím oficiální žádost o její vydání neobdržely. Server čas.sk uvedl, že žádost by měla na Slovensko dorazit příští týden.

Podezřelá u výslechu uvedla, že když odjížděla ze Španělska, nevěděla, že Bush je mrtev. „To se podle svých slov dozvěděla až mimo území Španělska. Dále uvedla, že Španělsko se rozhodla opustit v obavách o svůj život a zdraví,“ uvedl Tarabus.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Kukučová stráví v předběžné vazbě minimálně 40 dní. Žena proti tomu podala stížnost k Nejvyššímu soudu.

Kukučová měla bývalého milence zastřelit v Costa del Sol. Následně uprchla na Slovensko, kde se v úterý dobrovolně přihlásila na policii. [celá zpráva]

Slovenská média zveřejnila informace, že žena jednala v sebeobraně. Na Slovensku totiž absolvovala lékařskou prohlídku a na těle jí údajně našli podlitiny. Server pluska.sk uvedl, že Kukučová je těhotná a do Španělska odletěla, aby se s Bushem domluvila na placení alimentů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám