Hlavní obsah

Z vraždy britského milionáře je podezřelá dvacetiletá Slovenka

Madrid

Obchodník se zlatem a zlatník, britský milionář Andrew Bush byl o víkendu brutálně zavražděn ve své vile na španělském Costa del Sol. Policie v té souvislosti pátrá po jeho bývalé přítelkyni, dvacetileté Slovence Mayce Kukučové, kterou podle serveru News.com.au považuje za hlavní podezřelou.

Foto: Profimedia.cz

Britský zlatník Andrew Bush se svou bývalou milenkou, Slovenkou Maykou Kukučovou

Článek

Podle policie měla dívka na Bushe a jeho novou milenku čekat v jeho vile a pak ji svědci viděli chvatně odjíždět z místa činu v jednom z Bushových luxusních vozů, napsal britský list The Mirror.

Bush byl zastřelen dvěma ranami do hlavy.

Zprávy hledanou dívku identifikovaly jako asi dvacetiletou Mayku Kukučovou. Odvolávají se i na její profil na sociální síti Facebook, kde má vystavené mimo jiné i fotografie, na kterých je společně s Andrewem Bushem.

Foto: Profimedia.cz

Britský zlatník Andrew Bush

Zdroj obeznámený s vyšetřováním listu The Mirror řekl: "Případ je vyšetřován jako vražda a policie hledá exmilenku mrtvého muže v souvislosti s podezřením, že zločin spáchala. Prověřují možnost, že vnikla do vily v době, kdy byl Bush pryč, a několik dní tu čekala na jeho návrat."

Foto: Profimedia.cz

Vila na španělském Costa del Sol, kde byl zvaražděn britský zlatník Andrew Bush

Nynější Bushova přítelkyně, která je britské národnosti a zprávy ji nejmenují, uvedla, že už jednou byla jeho bývalá milenka uvnitř luxusní vily, když se po týdnu nepřítomnosti vrátili. Bush pak musel zavolat bezpečnost, protože ho bývalá milenka odmítala pustit dovnitř.

Jeden ze sousedů novinářům řekl, že se Kukučová nastěhovala k Bushovi do vily před téměř dvěma lety. Až před časem se prý začal místo s ní scházet se svou britskou přítelkyní.

Reklama

Výběr článků

Načítám