Hlavní obsah

Sestřička naletěla falešné královně, řekla jí vše o stavu Kate

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Těhotenství manželky prince Williama Kate je jednou z nejsledovanějších událostí na světě a každá informace navíc je vysoce ceněna. Novináři z australského rádia 2Day FM se proto rozhodli zjistit její současný stav trikem – a uspěli.

Moderátorka se vydávala za britskou královnu, personál nemocnice jí sdělil informace o těhotné KateVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Jedna z moderátorek rádia vydávající se za královnu Alžbětu II. v úterý ráno zavolala do nemocnice krále Edvarda VII., kde Kate leží, a nicnetušící sestřička jí bez okolků sdělila podrobnosti o zdravotním stavu vévodkyně.

„Dostala nějaké tekutiny a její stav je momentálně stabilní,“ citoval z telefonátu list The Daily Mail. Sestra podle BBC svého omylu lituje a vedení nemocnice zkoumá záznamy telefonních hovorů.

„Šlo o hloupý žert,“ reagoval výkonný ředitel nemocnice John Lofthouse.

Mluvčí královského páru nechtěl událost nijak komentovat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: William v úterý opět navštívil svou těhotnou ženu v nemocniciVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William a Kate očekávají potomka

Britská monarchie se může těšit na narození dalšího případného následníka trůnu. Princ William a jeho manželka vévodkyně Kate v pondělí oznámili, že očekávají...

Výběr článků

Načítám