Hlavní obsah

Na Slovensku opět jezdí vozidla s nápisem VB

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Na Slovensku opět jezdí vozy v barvách bývalé Veřejné bezpečnosti s označením VB. Jsou to vozy realitní kanceláře, která si říká Vaše bezpečná realitní kancelář. „Písmeno V a B jsou začáteční písmena příjmení majitelů realitní kanceláře Vytykáčových a Berky,“ řekl Novinkám Vladimír Vytykáč.

Foto: VB Reality

Realitka zvolila pro svou propagaci netradiční postup

Článek

Slovenská policie reaguje na tyto automobily pozitivně. „V začátcích jsme měli určité obavy, jak bude policie reagovat. Pokaždé jsme však překvapeni pozitivní reakcí z jejich strany,“ uvedl Vytykáč.

Připouští, že když jedou v takto označených vozech, jsou setkání s policisty vždy úsměvná. „Jednou nás dokonce pozvali na ples policistů ve Spišské Nové Vsi a my jsme seřadili naše auta před vchodem. Mělo to patřičný úspěch,“ dodal spolumajitel firmy.

Jejich vozy se zúčastňují recesistických prvomájových průvodů, které se pravidelně pořádají ve Vysokých Tatrách. „Lidé si nás fotí a natáčejí. Všude budíme pozornost a to je hlavním cílem každého marketingu,“ říká Vytykáč. V některých zapadlejších vesnicích východního Slovenska se už stalo, že je opravdu považovali za Veřejnou bezpečnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám