Hlavní obsah

Muž v Budapešti pokousal devítiměsíční holčičku po celém těle

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Devítiměsíční Mercédesz z Budapešti skončila v nemocnici, když ji pokousal muž, který u rodiny bydlel. Dítě se bojí lidí, stále pláče a uklidní se pouze v náručí matky. O otřesném případu, který se stal ve čtvrtek, informoval ve svém sobotním vydání deník Blikk.

Foto: Profimedia.cz

Budapešť

Článek

Mercédesz je pokousaná do krve na hrudi, břichu a na rameni. Na těchto místech jsou stále viditelné stopy lidských zubů.

Matka dítěte Anita (21) šla ve čtvrtek odpoledne s větším synem do obchodu. Její muž László (29) byl v práci. Malou Mercédesz nechala matka v bytě pod dohledem rodinného přítele Zoltána, který u nich bydlel. Když se matka vrátila domů, Mercédesz v postýlce plakala. Na dítěti nebylo vidět žádné zranění, proto se Anita domnívala, že je hladové.

„Když jsem dceru přebalovala, všimla jsem si hluboké stopy po kousání,“ říká matka, která okamžitě volala záchranku.

„Zoltán je přítelem otce mé manželky. Našel si práci v hlavním městě, tak u nás bydlel. Vůbec nás nenapadlo, že je něčeho takového schopen. Lékaři ještě vyšetřují, zda se malou neobtěžoval také sexuálně,“ říká se skloněnou hlavou otec.

Zoltána vyslechla policie, ale bude stíhán na svobodě. Nadále tvrdí, že dítěti nic neudělal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám