Hlavní obsah

Rodičům siamských dvojčat ze Slovenska se narodil vytoužený syn

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina Müllerových z východního Slovenska přišla před dvěma lety o dva syny. Narodili se jako siamská dvojčata a navzdory úspěšnému oddělení Miško a Marek po několika měsících zemřeli v důsledku infekce. Syn Viktor, kterého porodila před několika dny Marianna Müllerová (27), vrátil do rodiny radost.

Článek

Kluk přišel na svět 24. září císařským řezem v košické nemocnici. Při porodu vážil 2870 gramů a měřil 48 centimetrů. Porod proběhl bez komplikací a maminka s Viktorkem po sedmi dnech opustili nemocnici.

Rodina žije v obci Vyšný Klátov. "Jsem šťastná. Je to moje první vnouče. Na Miška a Marka nikdy nezapomeneme," řekla babička Margita Müllerová (50).

Siamská dvojčata se narodila v dubnu 2007. V září je lékaři v Bratislavě při náročné 19hodinové operaci úspěšně oddělili. Později se objevily komplikace a v důsledku infekce v říjnu zemřel Marek a za měsíc také Miško.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám