Hlavní obsah

Za sňatek s vlastní dcerou si Američanka odsedí dva roky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Američanka Patricia Ann Spannová, která si před dvěma lety v Oklahomě vzala svou biologickou dceru Misty Velvet Dawn Spannovou, dostala dva roky vězení za incest. Její dcera odešla od soudu s desetiletou podmínkou. Patricia Ann Spannová si navíc kromě své pětadvacetileté dcery Misty již v roce 2008 vzala svého syna. Ten ale po 15 měsících nechal sňatek anulovat. Jako důvod uvedl rovněž incest.

Foto: Stephens County Jail

Patricia Ann Spannová a její dcera Misty

Článek

Pětačtyřicetiletá matka se k činu přiznala a vypověděla, že jí byly za mlada odebrány z péče tři děti, které adoptovala jejich pokrevní babička.

Se svou nyní pětadvacetiletou dcerou se ale podle listu Lawton Constitution před dvěma lety znovu setkala a obě si rychle „padly do oka“. Spannová prý žila v domnění, že když Misty nemá v rodném listu zapsáno stejné jméno, je sňatek legální. [celá zpráva]

Proč si ale Spannová své děti vlastně brala a zda si podobně „padla do oka“ i se svým synem, už agentura AP nedoplnila.

Podle oklahomského práva je uzavírání manželství mezi příbuznými považováno za incest, ať už se partneři oddávají sexu, či nikoliv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám