Hlavní obsah

Sourozenci v Houstonu spálili batole v troubě, rodiče byli na návštěvě

Tragicky skončil večer v houstonském bytě, kde matka a její partner nechali čtyři malé děti několik hodin o samotě. Sourozenci podle policie zřejmě zavřeli devatenáctiměsíční holčičku do trouby a zapnuli ji. Když se dospělí vrátili, bylo dítě mrtvé. Oba kvůli tomu čelí obvinění z ohrožení dětí, uvedla ve středu agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pětadvacetiletá Raquel Thompsonová a její o čtyři roky mladší partner uložili děti do postele a vydali se na návštěvu příbuzných. Zhruba za dvě hodiny se prý vrátili domů a cítili pach spáleniny. Když přišli do kuchyně, uviděli otevřenou a zapnutou troubu a uvnitř mrtvé tělo dívky.

Podle policie se jedno z dětí, tříletý chlapec, přiznal k tomu, že svou sestru přiměl vlézt do trouby, zavřel ji a zapnul. Spolu s ním byly v domě ještě dvě děti, tříleté a pětileté. Všechny tři prý ve chvíli, kdy přišli dospělí, plakaly a ukazovaly směrem do kuchyně.

Podle policie je zřejmé, že matka nechávala děti doma samotné častěji. Thompsonová, která je podle médií v pokročilém stadiu těhotenství, i její partner byli vzati do vazby a čeká je soud, děti přinejmenším dočasně skončily v péči úřadů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám