Hlavní obsah

Musela jsem být po vůli 42 tisícům mužů, líčí oběť mexických kuplířů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mexico City

Karla Jacintová téměř nepoznala pocit štěstí. Narodila se do nefunkční rodiny a vyrůstala v Mexico City jen s matkou, která se jí nevěnovala. Poprvé sexuálně zneužita byla příbuzným už v pěti letech, ve dvanácti naletěla kuplíři, jenž ji donutil být po vůli více než 40 tisícům mužů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nyní se třiadvacetiletá Karla rozhodla promluvit. Doufá, že tím přispěje k boji s kuplířstvím, z něhož se v Mexiku stalo takřka průmyslové odvětví.

„Měla jsem až třicet zákazníků denně, sedm dní v týdnu, po čtyři roky. To dělá 43 200,“ začíná své vyprávění třiadvacetiletá dívka s tmavými vlnitými vlasy. Do její tváře se viditelně vryly útrapy, kterými si v životě musela projít.

Měla jsem až třicet zákazníků denně, sedm dní v týdnu po čtyři roky

Příběh, jež se Jacintová rozhodla vyprávět, poodkrývá brutální praktiky mexických a amerických obchodníků s lidmi. Byznys s bílým masem totiž dávno prorostl hranicí do Spojených států a mexické dívky se tak často ocitají i v městech jako je New York nebo Atlantic City.

Reportérovi CNN ještě klade na srdce, aby zdůraznil zmiňovanou cifru a ve vzpomínkách se vrací do svých dvanácti let.

„Čekala jsem u stanice metra na kamarády, když ke mně přišel malý chlapec. Prodával sladkosti a jednu mi dal s tím, že je to dárek,“ vzpomíná.

O pět minut později k ní přišel mladík a řekl jí, že je ta cukrovinka od něj.  Představitel se jako prodejce ojetých aut.

Z pohádky...

Prvotní obavy se rychle rozplynuly v okamžiku, kdy Karle prozradil, že byl jako malý chlapec také zneužit. „Navíc se choval jako gentleman,“ vypráví.

„Když jsem poprvé viděla jeho auto, udělalo to na mě obrovský dojem. Bylo tak velké. Bylo to to pro mě strašně vzrušující. Zeptal se mě, jestli se chci projet,“ pokračuje.

Musela jsem ho poslouchat na slovo. Říkal mi, v jakých mám být polohách, co a jak dlouho s muži dělat.

Karla kývla a začala se s tehdy dvaadvacetiletým mladíkem stýkat. Rychle se do něj zakoukala. Netrvalo dlouho a dostala návrh, aby s ním utekla z domova. Jelikož se nedlouho před tím pohádala s matkou, nerozhodovala se dlouho. Jela.

...do pekla na zemi

První tři měsíce to bylo jako v pohádce, vzpomíná mladá Mexičanka. Najednou se ale vše zlomilo.

„Nařizoval mi všechno a musela jsem ho poslouchat na slovo. Říkal mi, v jakých mám být polohách, co a jak dlouho s muži dělat, jak s nimi mám mluvit, i kolik si za to mám říkat, vzpomíná,“ popsala dále bývalá prostitutka.

Kuplíř ji nutil vykonávat prostituci v motelech, nevěstincích, na ulici i u zákazníků doma. Když se odmítla podřídit, byla surově bita.

Policejní razie, která se zvrhla

Jednoho dne uvěřila, že se na ni usmálo štěstí. V nevěstinci proběhla policejní razie a ona se radovala, že je zachráněna. Nemohla se mýlit víc. Policisté všechny vyhnali, dívky tam ale drželi dál a sami si na nich vynutili sex. Pak odešli.

Horor tak pokračoval dál a neskončil ani poté, co Karla otěhotněla.

Kuplíři ji nechali porodit a dítě pak využívali k tomu, aby ji vydírali. Hrozili, že když bude vzdorovat, ublíží mu.

Vysvobození přišlo až o další tři roky později. To už ale bylo Jacintové šestnáct a měla za sebou čtyři roky slovy jen těžko popsatelných útrap.

Reklama

Výběr článků

Načítám