Hlavní obsah

Americkou hvězdu zrušení letu nerozhodilo, na koncert jela přes 300 kilometrů taxíkem

Nečekat na to, až se počasí umoudří a její letadlo bude moci vzlétnout, se rozhodla hollywoodská hvězda Liza Minnelliová. Minulý víkend směřovala z města Charlotte v Severní Karolíně do Wilingtonu, kde měla na druhý den koncertovat. Víc než 320 kilometrů dlouhou cestu urazila přes noc v taxíku, uvedl server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Liza Minnelliová

Článek

„Její přípojný let z Charlotte se cestou do Wilmingtonu dostal do extrémních turbulencí a pilot se otočil zpátky do Charlotte,“ vysvětlil agent Minnelliové.

Odlet byl odložen na neurčito, přesto slavná herečka a zpěvačka vystoupení v doprovodu symfonického orchestru ve vyprodaném sále ve Wilmingtonu stihla. Neváhala si totiž na letišti objednat soukromou taxislužbu, jejíž řidič za 200 dolarů (necelých 5000 korun) přes noc dovezl do města, kde měla nadcházející večer vystupovat.

Pikantní bylo, že se z řidiče vyklubal bývalý hráč egyptského národního týmu házené Ahmed El-Awady, který svou rodnou zemi v 90. letech také dvakrát reprezentoval na olympijských hrách.

Liza Minnelliová je dcerou slavné herečky a jazzové zpěvačky Judy Garlandové. Je držitelkou několika významných cen za herectví včetně Oskara za ztvárnění role temperamentní Sally Bowlesová v hudebním dramatu Kabaret.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám