Hlavní obsah

Chladnokrevně. Vrah osmičlenné rodiny v Texasu oběti spoutal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Houston

Osmačtyřicetiletý David Conley, jehož policie viní ze sobotního vyvraždění osmičlenné rodiny v texaském Houstonu, některé své oběti před zastřelením spoutal v jejich ložnicích. Jedno ze zabitých dětí bylo jeho vlastní. Motivem jeho činu mohly být spory s matkou dětí, která před smrtí stačila ještě odeslat zprávu své matce, ale katastrofu už neodvrátila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Texasan vyvraždil osmičlennou rodinuVideo: Reuters

 
Článek

„Soucítím s matkou, která od své dcery obdržela textovou zprávu o tom, že je v nouzi. Dělilo ji od ní několik států, ale samozřejmě udělala to, co by udělala každá matka, a volala tísňovou linku,“ uvedla okresní státní zástupkyně Devon Andersonová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Conley je podezřelý z vraždy své bývalé partnerky Valerie Jacksonové a jejího manžela Dewayna. Zastřelil také všech šest dětí, které s nimi žily, včetně třináctiletého Nathaniela, který byl jeho vlastním synem. Chlapec byl nejstarším z dětí, mladší Honesty bylo jedenáct roků, Dewaynovi deset, Caleb byl o rok mladší, Trinity bylo sedm let a Jonahovi šest.

Policie, která upřesnila původní zprávy o tom, že obětí je sedm, potvrdila, že některé oběti našla v jejich pokojích se spoutanýma rukama.

„Nemůžeme zcela pochopit motivaci jednotlivce, který vezme život tolika nevinným lidem, zvláště těm nejmladším,“ komentoval Tim Cannon, zástupce šerifa okresu Harris.

Conley má několik záznamů v trestním rejstříku a naposledy byl obviněn před měsícem z napadení. Policii se v sobotu vzdal až po hodině vyjednávání, jemuž předcházela prudká palba z domu, v němž se opevnil.

V pondělí stanul poprvé před soudem a byl obviněn z několikanásobné vraždy. Žalobkyně Andersonová upozornila, že může trvat až několik měsíců, než se rozhodne, jestli bude požadovat trest smrti. Stíhání na svobodě soudkyně Vanessa Velasquezová zamítla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám