Hlavní obsah

Teenager úmyslně srazil autem policistu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

Policista William Anderson zastavil na křižovatce v americkém Orlandu sedmnáctiletého řidiče. Když z jeho auta vyskočil spolucestující, policista se se zbraní v ruce k němu vydal. V tu chvíli ale mladík šlápl na plyn a Andersona srazil. V úterý byl teenager obviněn z pokusu o vraždu, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sedmnáctiletý mladík schválně srazil autem policistu, který ho zastavilVideo: Reuters

 
Článek

Policejní důstojník dohlížel v pondělí na bezpečnost u místního fastfoodu, když zaregistroval mladíkovo vozidlo a zastavil ho. Na videozáznamu z palubní kamery v policejním voze je vidět, jak Anderson přistoupil k vozidlu a zbraní mířil na řidiče.

V tom z místa spolujezdce vyskočila ven osoba a dala se na útěk. Policista začal tedy obcházet automobil, když byl ale před ním, řidič se rozjel a srazil ho. Vůz pak policie našla v plamenech v nedalekém městě.

Anderson utrpěl zranění, ale zotaví se. Orlandská policie nezveřejnila, proč její příslušník mladíka zastavil, ani proč vytáhl zbraň. V okamžiku střetu policista třikrát vystřelil. Teenager byl o den později zadržen a čelí obvinění z pokusu o vraždu druhého stupně.

Reklama

Výběr článků

Načítám