Hlavní obsah

Školačka spáchala sebevraždu poté, co ji otec za trest před kamerou ostříhal

– Seattle

Skokem z dálničního mostu ukončila život předminulý týden 13letá dívka z Tacomy v americkém státě Washington. Stalo se tak nedlouho poté, co její otec vystavil na internetu video, na němž ji trestá za neposlušnost tím, že jí stříhá její dlouhé vlasy.

Otec umístil na internet ponižující video své třináctileté dcery, ta následně spáchala sebevraždu

 
Článek

Izabel Laxamanaová zemřela krátce po převozu do nemocnice v Seattlu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Inkriminovaný snímek z původního umístění na internetu mezitím zmizel, ale jeden z dívčiných přátel ho stačil zkopírovat.

Izabel na něm bez výrazu hledí do kamery, zatímco mužský hlas za ní říká: „Důsledek potíží je, žes přišla o všechny tyhle nádherné vlasy.“ Kamera se pak sveze na podlahu, kde leží dívčiny ostříhané kadeře. „Stálo to za to?“ ptá se pak muž. „Ne,“ odpovídá dívka. „Kolikrát jsem tě varoval?“ zní další otázka. „Mockrát,“ hlesne Izabel.

Není jisté, zda má její čin přímou souvislost s videem, které její otec pořídil a následně i zveřejnil. Média se nezmiňují o tom, proč ji otec trestal. Některá naopak poukázala na to, že se dívka před rokem zmínila o tom, že se ve škole cítí být šikanována.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám