Hlavní obsah

Ženu držel její přítel čtyři měsíce v bedně, teď ji našli zastřelenou i se synem

Novinky, lsi

Šestačtyřicetiletá Američanka Sandra Kay Suttonová, která v březnu nahlásila policii, že ji její tehdejší přítel držel čtyři měsíce zajatou v dřevěné bedně, byla nalezena spolu se svým synem mrtvá. Z jejich vraždy je podezřelý její věznitel James Barton Horn.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Missouri našli zavražděného syna s matkouVideo: Reuters

 
Článek

Suttonová na konci března obvinila Horna z toho, že ji zhruba čtyři měsíce držel v dřevěné bedně. Policejní ředitel v Sedalii v americkém státě Missouri John DeGonia podle serveru People řekl, že jejich vztah se v průběhu času změnil z normálního na vztah „nemůžeš odejít“. Od Horna se jí však tehdy podařilo utéci a policisté po něm od té doby neúspěšně pátrají.

Po oznámení únosu přebývala Suttonová se svým sedmnáctiletým synem v domě svých příbuzných. Právě v tomto domě byli nalezeni ve čtvrtek ráno zastřelení.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policie podle serveru KMBC oznámila, že z vraždy podezřívá právě jejich věznitele Jamese Bartona Horna. Horn je registrovaný sexuální delikvent, který měl svou přítelkyni zavírat do dřevěné bedny vždy, když odešel do práce. Obviněn byl z únosu a nedovoleného držení zbraní.

Foto: Reuters

James Barton Horn

Policie po nálezu těl obklíčila dům v Sedalii i na čtyři hodiny, neboť věřila, že se v něm násilník skrývá. Tato informace se ovšem nepotvrdila.

Policie tak míní, že Horn po vraždě unikl v autě Sandry Suttonové. Mířil prý do nemocnice v Sedalii, kde vozidlo nechal. Policie v této oblasti uzavřela školy a zakázala veškeré venkovní aktivity.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám