Hlavní obsah

Pracovník usnul v nákladovém prostoru letadla a probudil se až za letu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seattle
Aktualizováno

Nouzový návrat na letiště v americkém Seattlu muselo v pondělí podniknout letadlo společnosti Alaska Airlines, které se 176 lidmi na palubě směřovalo do Los Angeles. Pilot totiž zjistil, že se v nákladovém prostoru zapomněl pracovník letiště, informovala stanice CNN.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Usnul v nákladovém prostoru letadla a probudil se až za letu (video je bez zvuku)Video: Reuters

 
Článek

Bušení muže, jenž byl jedním ze čtyř pracovníků firmy Menzies Aviation, kteří do letadla nakládali kufry, zalarmovalo cestující první třídy, kteří uvědomili posádku.

„Myslím, že ze zavazadlového prostoru vychází nějaký hluk. Mohl by tam být člověk, takže se budeme muset vrátit,” hlásil pak kapitán na letiště.

„Po přistání z nákladového prostoru vystoupil pracovník a záchranářům řekl, že tam usnul,” uvedla mluvčí aerolinií Bobbie Eganová.

Podle CNN neutrpěl dotyčný žádnou újmu na zdraví. Nákladový prostor letadla má vyrovnaný tlak a reguluje se i teplota v něm. Alaska Airlines uvedly, že stroj byl ve vzduchu jen 14 minut.

Lékaři také vyloučili, že by muž požil alkohol či drogy.

Do Los Angeles se nakonec letadlo dostalo až večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám