Hlavní obsah

Otec shodil z mostu svou pětiletou dceru, pád nepřežila

Novinky, kre
St. Petersburg

Muž v americkém městě St. Petersburg ve státě Florida vyhodil v noci na čtvrtek z mostu svou pětiletou dceru. Ta v nemocnici zemřela. Policie zjistila, že jde o Johna Jonchucka. Očitým svědkem byl místní strážník, který si činu všiml, když jel z práce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Otec strčil z mostu svou pětiletou dceru. Dívka nepřežilaVideo: Reuters

 
Článek

Jonchuck jel rychlostí 160 kilometrů za hodinu. Když se přiblížil k mostu vedoucímu do Tampy, strážník uviděl, jak Jonchuck vystoupil z auta, vzal svou pětiletou dceru ze sedadla spolujezdce a hodil ji přes zábradlí do vody.

Pětadvacetiletý otec poté nastoupil do auta a odjel. Za půl hodiny byl zadržen policií. Dívenka spadla do vody zhruba z 18 metrů. Strážník se snažil okamžitě tělo dítěte najít, ale nedařilo se mu to. Do pátrání po dívence se zapojilo několik potápěčských týmů i pobřežní stráž.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Zhruba hodinu po pádu byla dívka nalezena. Policisté zatím nevědí, zda byla holčička naživu, když ji otec do vody házel. To stanoví až soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám