Hlavní obsah

V newyorském Central Parku našla pejskařka mrtvé medvídě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Policie v New Yorku vyšetřuje nález mrtvého medvíděte v Central Parku. Úřady mají podezření, že se zvířetem někdo krutě zacházel, než ho mrtvé pohodil v proslulém parku.

Foto: Profimedia.cz

Newyorský Central Park

Článek

Devadesát centimetrů vysoké mládě medvěda našla v pondělí ráno v parku žena, která tam společně se známou venčila psa. Šelma ležela u jízdního kola, které se opuštěné válelo na zemi.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Když jsme k němu přišly blíž, zahlédly jsme něco na zadním kole. Myslely jsme, že by to mohl být mýval,“ řekla Florence Slatkinová televizi WABC-TV.

Podle policie mělo medvídě na těle několik ran. Vyšetřovatelé mají podezření, že zvíře někdo utýral. Po podezřelém se pátrá. Pomoci by mohly otisky prstů, které vyšetřovatelé sňali z kola.

Medvědi v Central Parku nežijí, ani v zoologické zahradě, která se tam nachází. Po původu mladé šelmy se zatím bezúspěšně pátrá, zmizení medvěda nehlásí ani žádná zoo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám