Hlavní obsah

Muž na Floridě zastřelil svoji dceru a šest vnoučat, pak spáchal sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bell

Svoji dceru a šest vnoučat ve věku tři měsíce až deset let zastřelil ve čtvrtek večer na Floridě jednapadesátiletý muž. Následně zbraň obrátil proti sobě, potvrdil šerif okresu Gilchrist.

Foto: Florida Department of Corrections, Reuters

Don Charles Spirit

Článek

Incident se udál v obci Bell jihovýchodně od Tallahassee. Don Charles Spirit odpoledne volal na tísňovou linku a oznámil, že zvažuje násilný čin vůči sobě i dalším. Když do jeho domu dorazila policie, našla v něm sedm mrtvých. Střelec byl stále naživu, ale před zraky policistů se zastřelil.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Důvody tragické události nejsou podle serveru deníku USA Today známy. Okresní šerif Robert Schultz ale novinářům řekl, že Spirit měl v minulosti potíže se zákonem a policie v jeho domě zasahovala už dříve. Šerif bez upřesnění dodal, že Spirit v domě žil s dalšími příbuznými.

„Jsme tady jedna rodina. V životě se dějí věci, které vysvětlíte, a věci, které nevysvětlíte. Tohle je jedna z těch, které neumím vysvětlit,“ komentoval událost v obci s několika sty obyvatel šerif Schultz.

Reklama

Výběr článků

Načítám