Hlavní obsah

Kanadské letadlo muselo nouzově přistát, dvě opilé ženy ohrožovaly posádku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadské dopravní letadlo směřující na Kubu muselo ve středu nouzově přistát kvůli dvěma ženám, jejichž chování prý ohrožovalo posádku stroje. Dvojice se podle agentury AFP opila a začala se chovat agresivně. Stroj společnosti Sunwing musely pak na přistání navést dvě stíhačky a obě ženy skončily v rukou policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ženy, jejichž národnost policie nezveřejnila, se podle mluvčí letecké společnosti na záchodě opily alkoholem nakoupeným v bezcelním obchodě, načež na jejich další nepřístojné chování posádku upozornil detektor kouře.

Když se je stevardi snažili uklidnit a usadit, dočkali se záplavy výhružek. Pilot proto požádal o možnost nouzově přistát v Torontu, odkud stroj předtím vyletěl. Na přistání jej navedly dvě armádní stíhačky F-18. Obě ženy poté zadržela policie.

Incident byl druhým podobným případem v Severní Americe za 24 hodin. V úterý se dva pasažéři letu z New Jersey do Denveru zuřivě pohádali o sklopení sedadla, kvůli čemuž je pilot vysadil na půli cesty v Chicagu.

Reklama

Výběr článků

Načítám