Hlavní obsah

Rodina zohavené holčičky si incident v KFC možná vymyslela

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jackson

Nejen americkou veřejnost v minulých dnech pobouřil případ Victorie Wilcherové ze státu Mississippi. Dívenku na jaře napadli tři psi a připravili ji o oko a zlomili jí nos a obě čelisti. Její babička tvrdí, že když se cestou z nemocnice minulý měsíc ve městě Jackson s Victorií zastavila v pobočce restaurace KFC, byly vykázány s vysvětlením, že dívčin obličej děsí zákazníky. Vyšetřování to ale zatím nepotvrdilo.

Foto: Facebook

Tříletá Victoria Wilcherová přišla po útoku psů o oko.

Článek

„Stále bereme toto hlášení vážně a samozřejmě s Victorií a její rodinou soucítíme. Jelikož ale naše vyšetřování dosud tento incident neprokázalo, najali jsme třetí stranu kvůli nezávislému vyšetření a vyřešení záležitosti,“ řekl stanici WJTV majitel franšízy KFC v Jacksonu Kirk Hannon.

Podle mississippského listu Laurel Leader-Call si rodina incident v KFC vymyslela a může tak čelit žalobě z podvodného vylákání více než 135 000 dolarů (2,7 miliónu korun) z lidí a organizací, které se po zveřejnění zprávy rozhodli Victorii pomoci.

Zdroje blízké vyšetřování mimo jiné upozornil deník, že Victoriina babička Kelly Mullinsová nahlásila událost až se zpožděním. Ve svém zápise na Facebooku z 16. května, tedy den po údajném vykázání z KFC, psala jen o úspěšné návštěvě nemocnice. Později tvrdila, že se incident stal v ulici, kde pobočku KFC zrušili už před lety.

A ačkoli v blízkosti nemocnice jsou dvě pobočky KFC, na kamerových záznamech žádné z nich neobjevili mezi zákazníky z 15. května nikoho, kdo by se Victorii podobal. Mullinsová navíc v červnu tvrdila, že si objednávala bramborovou kaši a ledový čaj. Podle firmy si ale u nich v daný den nikdo takovou objednávku neučinil.

Victorii, která má nehybnou pravou polovinu obličeje, teď čeká série operací. KFC na léčbu přispělo částkou 30 000 dolarů (zhruba 600 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám