Hlavní obsah

Američanku obvinili z vražd šesti jejích novorozenců

– Salt Lake City

Soud v americkém státě Utah v neděli obvinil 39letou Megan Huntsmanovou, že v letech 1996 až 2006 zavraždila šest svých novorozených dětí. V jejím bývalém domě v Pleasant Grove, vzdáleném 60 kilometrů od Salt Like City, bylo nalezeno celkem sedm tělíček nemluvňat v kartónových krabicích, uvedly BBC a AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V domě v americkém Utahu našli sedm mrtvých nemluvňatVideo: Reuters

 
Článek

První tělo objevil v garáži domu, ze kterého se Huntsmanová odstěhovala před třemi lety, její manžel Darren West, který s ní nežije. Do domu se nedávno vrátil z vězení, kde si odseděl trest za opatřování látek pro výrobu amfetaminu. Tvrdil ale, že drogu nikdy nechtěl vyrábět.

Foto: Mark Johnston, ČTK/AP

Garáž domu v utažském Pleasant Grove, kde našli v krabicích těla mrtvých dětí

Okamžitě zavolal policii. Její příslušníci byli šokováni, když postupně otevírali krabici za krabicí a nacházeli v nich ostatky dětí. Jedno se zřejmě narodilo předčasně, takže je žena obviněna jen z šesti vražd. Zbylé byly pravděpodobně udušeny, ale potvrdí to až pitva.

Foto: Rick Bowmer, ČTK/AP

Dům v Pleasant Grove, kde našli sedm mrtvých dětí

Policie zatím neuvedla, co žena vypověděla při výslechu, ani možný motiv.

Foto: Reuters

Megan Huntsmanová obviněná z vražd svých novorozených dětí

West je přesvědčen, že jde o děti jeho ženy. To ale potvrdí až testy DNA, která byla odebrána i jemu. Policie podezřívá i Westa. „Nevěříme, že o situaci nic nevěděl,“ uvedl policejní mluvčí Michael Roberts. Podle něj není možné, aby si West nevšiml, že jeho žena sedmkrát porodila. Domnívá se, že to musely vědět i její další děti.

Foto: Mark Johnston, ČTK/AP

Policejní vozidlo před domem v Pleasant Grove, v jehož garáži leželo sedm mrtvolek nemluvňat.

Huntsmanová má tři dcery, z nichž jedna je dospívající a dvě už dospělé, které zanechala v domě, z něhož se odstěhovala a v jehož garáži nechala mrtvá těla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám