Hlavní obsah

Mumlající žena strčila cestujícího v New Yorku pod vlak metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žena hispánského původu ve čtvrtek v metru v New Yorku strčila cestujícího pod vlak. Muž přišel o život. Jde už o druhý podobný případ za prosinec. Informovala o tom newyorská policie.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Podle policie je pachatelkou podsaditá hispánská žena, které je přes 20 let. Svědci uvedli, že přecházela po nástupišti na stanici metra pod širým nebem v newyorské čtvrti Queens a něco si pro sebe mumlala. Když vlak přijížděl, zezadu muže strčila pod vagon. Muž si jí před útokem údajně nevšiml.

Žena po incidentu ze stanice uprchla. Policie také zveřejnila záznam jejího útěku pořízený bezpečnostní kamerou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cestující strčil muže do kolejiště před přijíždějící metro, policie už podezřelého zadrželaVideo: Reuters

Začátkem prosince strčil třicetiletý muž pod vagon metra na stanici Times Square cestujícího, kterému bylo 58 let. Fotograf, který byl náhodou na nástupišti, zachytil cestujícího na kolejích těsně před tím, než ho vlak přejel a zveřejněním snímku na titulní stránce deníku New York Post vyvolal pozdvižení.

Každý den použije podzemní dráhu v New Yorku přes pět milionů lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám