Hlavní obsah

Americká policie zatýkala muže, kteří znásilňovali sedmiletou

– Trenton
Novinky,

Police v newjerseyském Trentonu podnikla razii s cílem zadržet muže, kteří znásilnili sedmiletou dívku. Tu jim v neděli prodala její patnáctiletá sestra. Jako první byl už v noci na čtvrtek zatčen a obviněn dvacetiletý muž, uvedla CNN. V celách skončilo po razii 27 mužů a žen.

Článek

Podle policie děvče znásilnilo sedm chlapců a mužů ve věku od 15 do 23 let.

Jako první byl obviněn ze sexuálního násilí a ohrožování mravní východy dítěte dvacetiletý Gregory Joseph Leary. Ten je ale obviněn ze sexuálního napadení patnáctileté dívky, která sestru nabízela. Nevylučuje se ani, že šlo o znásilnění.

“Oznamujeme, že byl zadržen člověk podezřelý ze znásilnění patnáctileté dívky v Rowan Towers. Je to dobrý začátek procesu vyšetřování,” řekl ve čtvrtek kapitán Joseph Juniak. Právě v činžácích Rowan Towers byla provedena razie, při níž bylo zadrženo 27 lidí. Skončili v celách, policie je ale zatím neobvinila, není jasné, jak byli do událostí zapojeni.

Policie také zveřejnila další podrobnosti o případu.

Patnáctiletá dívka měla v neděli odpoledne hlídat svoji nevlastní sestru, když za ní přišli dva muži a vyzvali ji, aby s nimi šla. Ona souhlasila a svoji mladší sestru vzala s sebou. Podle některých zpráv ji sedmiletá dívka ani samotnou pustit nechtěla. Podle svědkyně patnáctiletá dívka říkala opakovaně své sestře, aby s ní nechodila a vrátila se domů.

V cizím bytě patnáctiletá dívka souhlasila, že bude mít sex s lidmi, kteří v bytě byli, když jí za to zaplatí. Potom jim dovolila, aby se za peníze také dotýkali její sedmileté sestry. Část z vyinkasovaných peněz jí dala.

Osahávání ale podle policie rychle přerostlo v znásilnění. Muži ji drželi a řekli, že ji zabijí, jestli bude řvát. Smrtí ji vyhrožovali i v případě, že by se o znásilnění někomu zmínila. [celá zpráva]

Plačící děvčátko nakonec odešlo z domu samo a na ulici se našly dvě ženy, které je dovedly domů. Babička a otec už obě dívky nahlásili jako zmizelé.

Policie ještě večer zadržela patnáctiletou dívku, která byla obviněna ze sexuálního násilí a provozování kuplířství. Je ovšem otázkou, zda i ona sama se nakonec nestala obětí. Patnáctiletá dívka navíc měla od narození zdravotní a psychické problémy, vyhodili ji z několika škol, uvedla pro server nj.com její babička, která ji vychovávala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám