Hlavní obsah

Rodinný gang zneužíval děti a nutil je i k sodomii, odhalila policie

– Lexington

Skupinu pěti mužů z jedné rodiny zatkla policie v americkém státu Missouri za sexuální zneužívání dětí. Některé jejich zločiny pochází již z roku 1988, uvedla ve středu agentura AP s odvoláním na soudní dokumenty. Policie nyní prohledává pozemek u domu, který patřil jednomu z pětice. Pátrá tam i po případných obětech zvrhlé rodiny, neboť je možné, že také zneužité děti zabíjela.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Zatčen byl sedmasedmdesátiletý Burrell Edward Mohler a jeho čtyři synové ve věku od 47 do 53 let. Policie přišla mužům na stopu poté, co se jí se svým příběhem svěřila dcera jednoho z dopadených, která také patřila mezi oběti. Zatčení zneužívali nejméně tři další dívky a jednoho chlapce v letech 1988 až 1995.

Šestadvacetiletá žena v půlce srpna vypověděla, že byla opakovaně zneužita ze strany svých starších příbuzných. Uvedla, že se snažila potlačit vzpomínky na to, čím si prošla. Vše si zapsala na papírky, které zakopávala v lahvích na poli.

Zažila kromě fingovaných svateb i znásilňování za pomocí různých předmětů. Mimo jiné uvedla, že ji několik mužů donutilo, aby měla sex se psem a aby se dívala, jak je zneužívaný její bratr. 

Seržant Collin Stosberg uvedl pro agenturu AP i další hrůznou událost z jejího života: "Otěhotněla a v jedenácti nebo ve dvanácti byla donucena k potratu. Po tomto datu si už žádné zneužívání nepamatuje."

Pedofilové mohli oběti i vraždit 

Policie předpokládá, že obětí bude mnohem více. Hodlá vyslechnout potomky dalších Mohlerových synů, kteří jsou obviněni ze znásilnění a análního znásilnění, ze znásilnění dítěte mladšího dvanácti let,  ze znásilnění za pomoci cizího předmětu a ze sexu s dítětem mladším dvanácti let. 

Vyšetřovatelé nyní prohledávají pozemek východně od Kansasu, kde zneužívané děti údajně zakopaly láhve se vzkazy, na kterých popsaly, co se jim stalo. Pátrají však i po tělech možných obětí. Při hledání používají malý bagr.

"Existují náznaky, že někde může ležet tělo nebo těla," uvedl  šerif Kerrick Alumbaug a dodal: "Každý vyšetřovatel by pohlédnutí důkazů byl přesvědčen o tom, že obětí je více, Pedofilové se nikdy nezastaví u jedné."

Tři z obviněných byli členy Společnosti Krista, která se odštěpila od mormonů. Působili tam jako ministranti a měli na starosti děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám