Hlavní obsah

Střelba v bowlingovém centru v Kalifornii si vyžádala tři mrtvé

Novinky, ČTK, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles
Aktualizováno

Při noční potyčce v bowlingovém baru ve Spojených státech přišli o život nejméně tři lidé a čtyři další byli zraněni. Podle policie se v baru krátce před půlnocí (9:00 SEČ) ozvaly výstřely. Na místě byli nalezeny oběti se střelnými poraněními, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba v bowlingovém baru v KaliforniiVideo: AP

 
Článek

Incidentu, který se odehrál krátce před půlnocí místního času, podle svědků předcházela rvačka. Devětadvacetiletý obyvatel města Wes Hamad, jenž byl v baru se svojí třináctiletou neteří, uvedl, že potyčka trvala zhruba pět minut, byl zablokován vstup do baru a v podniku zavládl naprostý chaos.

Doplnil, že při odchodu viděl ženu, jež se skláněla nad jednou z obětí, která byla postřelena na hlavě a krku. Podle policie na místě střelbu nepřežili tři muži, čtyři další byli zraněni. Dva z nich transportovali záchranáři do nemocnice a dva ošetření vyhledali sami.

Co celý incident způsobilo je momentálně předmětem vyšetřování, svědci na místě však uvedli, že došlo k potyčce mezi dvěma většími skupinami lidí.

Zhruba 15 minut po střelbě vyvedla návštěvníky střediska z areálu ostraha. Policisté z místního oddělení zatím více informací nezveřejnili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám