Hlavní obsah

Policie zveřejnila záběry ze zadržení Stormy Daniels. Z klubu ji vedli v poutech

S pouty na rukou vedli minulý týden ze striptýzového klubu v Columbusu v Ohiu pornoherečku Stephanie Cliffordovou vystupující pod jménem Stormy Daniels, která je kromě své profese známá zejména tvrzením o tom, že měla v minulosti poměr s nynějším americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Zadržení zachycuje policejní video, které ve čtvrtek publikovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry ze zadržení Stormy Daniels ve striptýzovém klubu v OhiuVideo: Reuters

 
Článek

Cliffordovou zadrželi 11. července kvůli tomu, že se při show v klubu dotýkala návštěvníků, čímž údajně porušila místní mravnostní zákony. Video zachycuje, jak jí před klubem nasazují pouta, jak nastupuje do policejní dodávky a pak její příchod na policejní stanici.

Podle agentury AP místní zákony zakazují, aby se v sexuálně zaměřeném podniku kdokoli, kdo není členem rodiny, dotýkal nahého nebo polosvlečeného tanečníka. Stejně tak se nesmějí tanečníci dotýkat hostů.

Krátce po zadržení Cliffordové bylo ovšem od obvinění upuštěno s tím, že její chování neodpovídá prohřešku, jak ho zákon popisuje.

Policistky v přestrojení

Stanice CNBC s odvoláním na dokumenty pro soud informovala, že Cliffordová si přitahovala hlavy návštěvníků mezi ňadra. Sama se také dotýkala ňader návštěvnic.

Policie následně uvedla, že se jednalo o její lidi pracující v převlečení. Právník Cliffordové Michael Avenatti tvrdil, že policistky v civilu výslovně požádaly, aby se mohly prsou striptérky dotknout.

Právník Cliffordové po zadržení své klientky mluvil o politické motivaci. [celá zpráva]

Žena tvrdí, že měla v roce 2006 poměr s Donaldem Trumpem, tehdy už ženatým s nynější první dámou USA Melanií, ale že s někdejším Trumpovým právníkem uzavřela dohodu o mlčení. Tu se nyní Cliffordová snaží zneplatnit.

Columbuská policejní šéfka Kim Jacobsová se za postup svých podřízených omluvila a uvedla, že motivace policistek přezkoumá interní vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám