Hlavní obsah

Chůva v Moskvě usekla hlavu čtyřleté dívce, prý z pomsty nevěrnému muži

– Moskva • Aktualizováno

Policie v Moskvě zadržela v pondělí ráno u stanice metra ženu, která u sebe měla useknutou hlavu dítěte, informoval server LifeNews. Vyšlo najevo, že jde o chůvu, která zavraždila čtyřletou svěřenou dívku, podle svých slov proto, aby se pomstila nevěrnému manželovi. Vyšetřovatelé uvedli, že byla pod vlivem drog.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chůva chodila s uříznutou hlavou holčičky po MoskvěVideo: Reuters

 
Článek

Jak je nevěrný manžel spojen s rodinou, kde pracovala jako chůva, nedokázala vysvětlit. Podle předběžných údajů 39letá žena z Uzbekistánu brutálně zabila svěřenou čtyřletou Nasťu M. v bytě v ulici Lidových milicí, kde bylo posléze nalezeno bezhlavé tělo nesoucí známky násilí. Byt pak pomocí hořlaviny zapálila a vydala se k nejbližší stanici metra.

Tam se chovala natolik podezřele, že ji policisté vyzvali, aby jim předložila doklady. Chůva místo toho vyndala z tašky dívčinu hlavu a rozplakala se, že zabila dítě. Nato začala hrozit, že ublíží sama sobě.

Na videozáznamu pořízeném kolemjdoucím, který server zveřejnil, je vidět žena oblečená v černém oděvu třímající v ruce dětskou hlavu, jak vyhrožuje, že se vyhodí do vzduchu v blízkosti stanice metra Okťjabrskoje polje na severozápadě města. Rozšířily se zprávy, že přitom volala Alláhu akbar (Bůh je veliký).

„Počkala, až rodiče se starším dítětem opustí byt, načež z neznámých důvodů spáchala vraždu dítěte, zapálila byt a zmizela,” citovala agentura TASS vyjádření hlavního vyšetřovacího úřadu.

„Vzhledem k zjevně nevhodnému chování byla zadržena, vyšetřovatelé ji okamžitě poslali na forenzní psychiatrické vyšetření za účelem zjištění její schopnosti uvědomit si význam svého jednání,” uvedl úřad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám