Hlavní obsah

Muž v Indii nesl po ulici hlavu nevěrné manželky

Šedesátiletý muž v západoindickém městě Puné nesl na rušné ulici hlavu manželky, kterou zřejmě zavraždil kvůli podezření z nevěry. Než jej odvedla policie, nahráli hrozivou scénu na mobilní telefon kolemjdoucí. Informoval o tom na webu indický deník The Hindu.

Foto: Mukesh Gupta , Reuters

Indická policie na ilustračním snímku

Článek

Ramchandra Chavan, který pracuje jako hlídač, podle policie usekl své o pět let mladší manželce Sonabai hlavu sekyrou. S její hlavou v jedné ruce a vražedným nástrojem jej na ulici Puné v pátek natočili náhodní svědci. Záběry se potom objevily i na sociálních sítích.

Podle BBC se muž k vraždě přiznal, ale neuvedl motiv. Deník The Hindu s odkazem na policisty uvedl, že muž podezíral manželku z nevěry.

Svědci uvedli, že před zatčením Chavan mířil k místní policejní stanici. Strážníci muže zatkli a hlavu zakryli látkou, mezitím ale stačilo několik lidí hrozivou scénu vyfotit.

Policisté mají podezření, že muž, který pracuje jako hlídač na stavbě, je psychicky narušený. Do města mezitím dorazili příbuzní zavražděné ženy, od kterých strážníci zjišťují další informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám