Hlavní obsah

Americká policie hledá vraha šesti lidí

– Filadelfie • Aktualizováno

Zvláštní jednotka americké policie obklíčila na předměstí Filadelfie dům, ve kterém měl být muž podezřelý z toho, že na různých místech v okolí zastřelil v pondělí pět lidí. Posléze se ale ukázalo, že muž v domě není a policie jej dál hledá. Bilanci obětí navíc zvýšila na šest.

Foto: Matt Rourke, ČTK/AP

Policie se domnívá, že se střelec zabarikádoval v domě v Soudertonu.

Článek

Muž by měl být pětatřicetiletý bývalý voják Bradley Stone. Jeho oběti zůstaly ležet na několika místech v okolí Filadelfie včetně domu v Soudertonu, který policie obklíčila.

Policie v pondělí objevila pět mrtvých lidí, které kdosi zastřelil v krátké době na třech nedalekých místech na severovýchodních předměstích Filadelfie.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

První z nich byla žena zastřelená okolo 10:00 SEČ v obci Lower Salford, zhruba o půl hodiny později našli policisté dva mrtvé v Lansdale, poslední pár nedlouho poté v Soudertonu.

Podle informací, které CNN získala od policejního zdroje, jsou všichni mrtví příbuzní, jednou z obětí je i manželka podezřelého muže.

Reklama

Výběr článků

Načítám