Hlavní obsah

Seznam.cz otevírá školku pro děti svých zaměstnanců

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý se v ulici U Nikolajky otevře Seznámek, školka pro děti zaměstnanců společnosti Seznam.cz. Otevřeno bude mít každý všední den do 18:00. Pro Seznam.cz školku provozuje společnost Yaro.

Článek

Školka v blízkosti pražské centrály firmy bude určena pro děti od dvou let. Školka nebude mít letní prázdniny, otevřena bude celoročně.

„Školku jsme se rozhodli otevřít jako jednu ze zaměstnaneckých výhod. Chceme hlavně rodičům, kterým končí rodičovská dovolená, usnadnit návrat do práce. Školka má kapacitu 23 dětí. Věřím také, že se nám podaří sladit život rodiny se zaměstnáním,“ řekla personální ředitelka Seznam.cz Helena Kuklíková.

Firma Yaro se stará o výběr personálu i zajištění dodavatele zdravého jídla a pití pro děti. V Seznámku na děti čekají denní aktivity, které vycházejí z moderních výukových a výchovných metod tak, aby byl podporován individuální rozvoj každého dítěte. Rodiče budou mít možnost pro své děti objednat i různé zájmové kroužky.

Reklama

Výběr článků

Načítám