Hlavní obsah

Jan Průcha, Jaroslav Veteška a Zdeněk Maryško jsou Osobnostmi vzdělávání

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká andragogická společnost, Asociace institucí manažerského vzdělávání a společnost London International Graduate School vyhlásily vítěze soutěže Osobnost vzdělávání dospělých 2010 a LIGS AWARDS 2010. Vítězi ve svých kategoriích se stali prof. PhDr. Jan Průcha, DrSc., PhDr. Jaroslav Veteška, Ph.D. a Ing. Zdeněk Maryško, MBA.

Článek

Pořadatelé vyhlásili dvě kategorie - „Rozvoj teorie vzdělávání dospělých a andragogiky“ a „Praktická aplikace vzdělávání dospělých a andragogiky  (trenér, školitel, lektor, tutor, kouč apod.)““.

Vítězem kategorie „Rozvoj teorie vzdělávání dospělých a andragogiky“ se stal profesor Jan Průcha, který patří mezi přední odborníky v oblasti teorie vzdělávání. Je zakladatelem České asociace pedagogického výzkumu, působí v mezinárodních vědeckých organizacích a redakčních radách odborných časopisů zaměřených na vzdělávání.

Vítěz kategorie „Praktická aplikace vzdělávání dospělých a andragogiky  (trenér, školitel, lektor, tutor, kouč apod.)“ je Zdeněk Maryško, který patří mezi přední české specialisty na behaviorální trénink v oblasti managementu a prodeje.

Poslední předávanou cenou byla cena LIGS AWARDS 2010. Získal ji Jaroslav Veteška, přední český odborník v oblasti vzdělávání dospělých, andragogiky a rozvoje lidských zdrojů. Přednáší na Univerzitě Jana Amose Komenského Praha a na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Vede a účastní se řešení mnoha tuzemských a zahraničních grantů a výzkumných projektů v oblasti modernizace a inovace dalšího profesního vzdělávání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám