Hlavní obsah

Rodina Felixe Slováčka to rozjede na koncertě v divadle Hybernia i se svými hosty

Novinky, Petr Mráček

V pondělí 16. prosince v pražském divadle Hybernia vystoupí na velkém koncertě s názvem Album hvězd Felix Slováček s rodinou a jejich hosté.

Foto: Petr Mráček

Felix Slováček a Jitka Zelenková

Článek

Poprvé společně vystoupila celá rodina na oslavách sedmdesátých narozenin Felixe Slováčka v pražské Lucerně. Zjistili, že jim to pěkně šlape, a proto se rozhodli uspořádat velký koncert nazvaný Album hvězd.

Na pódiu tedy společně uvidíme rodiče Felixe Slováčka juniora a Aničky Slováčkové - Dádu Patrasovou a Felixe Slováčka. Vidět je takto pohromadě se hned jen tak nepodaří, protože každý má své závazky. Felix Slováček st. jezdí se svým Big Bandem po celé republice, syn Felix Slováček ml. hraje v několika muzikálech a máma Dáda Patrasová již spoustu let patří mezi nejoblíbenější interprety hlavně mezi nejmenším publikem. Určitě si vzpomenete třeba na legendární žížalu Julii.

„Naposled jsme spolu byli v pořadu k tátovým narozeninám, ale jinak se všichni čtyři na jevišti nepotkáváme. Spíš já s tátou, ale s mámou a sestrou ne,“ říká Felix Slováček ml. „Ale vánoce jsou svátky, kdy se rodiny scházejí, a tak jsme si řekli, že bychom mohli být takovým vzorem. A budeme rádi, když se nám podaří přivést celé rodiny také do hlediště. Chceme, aby to bylo takové opravdové sváteční rodinné setkání. Vlastně by to měl být v Divadle Hybernia předvánoční sraz pohodových rodin,“ dodal Felix ml.

Na koncertě nebude hrát a zpívat jen rodina Slováčků, ale pomáhat jim budou přátelé a kamarádi Bára Basiková, Leona Machálková, Míša Nosková, Petr Kutheil, Mirek Hrabě, Ivana Korolová, Martina Bártová, František Pytloun, klánovický dětský sbor Claireton Chorale pod vedením Světlany Tvrzické a taneční skupina The PACK dance company - to vše za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám