Hlavní obsah

Ostrava hostí Mistrovství ČR v tenise mužů a žen 

Novinky, Josef Zajíc

Mistrovství České republiky jednotlivců v tenise mužů a žen se koná v Ostravě ve sportovním areálu SC Ostrava. Na základě pověření ČTS je pořadatelem SC Ostrava. Turnaj byl zahájen v pondělí 14. srpna, ukončen bude v pátek 18. srpna.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 17.8.2017 Mistrovství České republiky v tenise mužů a žen.

Článek

Do soutěže bylo nominováno a přihlášeno 32 žen a 32 mužů. Odehrají se zápasy dvouhry mužů, dvouhry žen, čtyřhry mužů a čtyřhry žen. Turnaj se hraje na tenisových dvorcích SC Ostrava, Budečská 4, které bezprostředně sousedí s nádherným, rozlehlým parkem Komenského sady. V blízkosti protéká řeka Ostravice.

Ředitelem PPL CUP - MČR jednotlivců v tenise mužů a žen pro rok 2017 a současně i delegátem ČTS je Ing. Martin Hynek. Post vrchního rozhodčího zastává Ing. Jiří Vykoukal.

V pondělí 14. srpna bylo odehráno 1. kolo dvouhry mužů a žen - 32 zápasů a 1. kolo čtyřhry mužů a žen - 16 zápasů. V úterý 15. srpna turnaj pokračoval druhým kolem dvouhry mužů a žen - 16 zápasů a 2. kolem čtyřhry mužů a žen - 4 zápasy.

Ve středu 16. srpna se již hrálo čtvrt finále dvouhry - 8 zápasů, ze kterých se probojovali nejlepší jednotlivci do semifinále. Taktéž se hrálo čtvrtfinále a semifinále čtyřher - 8 zápasů. Ke čtvrtku 17. srpna tak bylo odehráno 56 zápasů jednotlivců a 32 zápasů ve čtyřhře.

Ve čtvrtek 17. srpna bude dokončen turnaj ve čtyřhrách a v 17.00 hodin bude slavnostní vyhodnocení výsledků finále čtyřhry mužů a žen. Pokračovat v průběhu dne budou semifinálové hry jednotlivců mužů: Poljak - Franěk a Minář - Řeháček a žen: Kubáňová - Nováková, Tomanová - Polanská.

V pátek 18. srpna bude turnaj ukončen finálovými zápasy mužů a žen a slavnostním dekorováním vítězů za účasti hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám