Hlavní obsah

Holešovská regata 2018 představuje hlavní hvězdy

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé rodinného festivalu Holešovská Regata v pondělí 20. listopadu oznámili hlavní hudební hvězdy, které v Holešově v červnu příštího roku vystoupí na osmém ročníku této oblíbené akce.

Foto: archiv Agentura Velryba

Největší rodinný festival Holešovská Regata se každoročně koná v areálu zámku a zahrad v Holešově na Kroměřížsku.

Článek

A že jich nebude málo -  zahrají CHINASKI, LENNY, DAVID KOLLER S KAPELOU, MIG 21, legendární B.S.P. tedy trio Baláž, Střihavka, Pavlíček, dále pak POLEMIC, MIRAI, MILAN PEROUTKA S KAPELOU PERUTĚ a další.

Už 8. ročník Holešovské Regaty se uskuteční v areálu holešovského zámku a přilehlých zahrad ve dnech 22. a 23. června 2018. Festival, který každoročně navštěvuje až dvacet tisíc lidí, bude tedy opět dvoudenní.

„Hlavní hvězdou pátečního večera budou Chinaski, a to v nové sestavě muzikantů okolo frontmana Michala Malátného a kytaristy Františka Táborského. V sobotu se v průběhu celého dne vystřídá celá řada dalších známých interpretů a finální sobotní set zakončený tradičním ohňostrojem bude patřit Davidu Kollerovi. Chybět samozřejmě nebude ani oblíbená přehlídka netradičních plavidel a další doprovodný program,“ prozradil Michal Žáček, ředitel pořádající Agentury Velryba.

Vstupenky na Holešovskou Regatu 2018 budou v prodeji od 1. prosince v prodejní síti TICKETPORTAL, do konce roku je bude možné zakoupit za nejvýhodnější předprodejní cenu. Jednodenní vstupenka pro dospělé bude stát v první fázi předprodeje 390 Kč, pro děti pak pouze 190 Kč. Dvoudenní permanentka vyjde na 650 korun pro dospělého, děti zaplatí 300 korun. Od nového roku se budou ceny postupně zvyšovat. 

„Oproti loňskému ročníku šly ceny vstupenek pro dospělé mírně nahoru, k čemuž nás donutily neustále se zvyšující honoráře kapel i technické náklady. Naopak dětské jednodenní vstupenky stojí už pět let pořád stejně a například permanentky pro nejmenší návštěvníky dokonce zlevnily. Další dobrou zprávou pro rodiče je skutečnost, že věkovou hranici dětí, které budou muset mít vstupenku, jsme posunuli až na 7 roků. Děti předškolního věku do 6 let mají v doprovodu rodičů vstup zdarma. Jsme rodinný festival, takže máme stále na mysli cíl, aby vstupenky byly dostupné pro celou rodinu,” upřesnil Michal Žáček.

Další informace o cenách vstupenek a programu festivalu naleznou zájemci na facebooku festivalu a na webu www.holesovskaregata.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám