Hlavní obsah

Tipy na dárky pro ženy, které se chtějí líbit, ale i milovnice dobrodružství

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se blíží a s nimi i stres se sháněním dárků. Udělat radost milované ženě nemusí být vůbec snadné. Připravili jsme pro vás několik tipů pro ženy, které se chtějí líbit, praktické ženy i milovnice dobrodružství a sportu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Některé ženy jsou náročné a jiné méně, většina ale očekává pod stromečkem dar, který je věnován od srdce, potěší a bude na něm vidět, že jste si na výběru dali doopravdy záležet.

Ženy, které se chtějí líbit

Pokud ženě záleží na vzhledu a moc ráda se obléká podle aktuálních trendů, pak budete mít opravdu z čeho vybírat. Takové ženě uděláte radost šperkem, hodinkami, šálou, kabelkou, milovanou vůní, pečující kosmetikou, ale i poukazem na péči od špičkového kadeřníka či zkrášlující wellness víkend.

Foto: archív firmy

Pelerína od Jenny Jeshko – z různých látek, více či méně zdobené a na míru. Kromě toho má pelerína skvělé schopnosti maskování nedostatků a vyzdvižení předností. Velmi ji ocení ženy, které potřebují zvýraznit pas, od 4900 Kč.

Kolik dárků pro děti? Tak akorát

Styl
Foto: archív firmy

Šála z vlny a hedvábí od designérky Elsy Poux a její značky Mapoésie, Nila 3690 Kč

Foto: archív firmy

Calvin Klein Locked – oslavuje mládí s průzračnými siluetami a kombinací kovových dotyků. Šperky si hrají s kontrastem malých a velkých kruhů, které jsou doplněny zrcadlovým efektem. Leštěné zlaté PVD, 1850 Kč

Foto: archív firmy

Calvin Klein Rebel – lehký design nadměrného a texturovaného ciferníku kombinovaného s tenkým páskem poskytuje exkluzivní a vždy rozpoznatelný dotek značky Calvin Klein, od 5330 Kč.

Foto: archív firmy

Paul Mitchell Třpytivé dárkové balíčky vlasové kosmetiky – dokonalá péče obohacená o čistý marulový olej, který si zamilují jemné i nezkrotitelné vlasy díky dvou řadám Replenish a Volumizing, od 2650 Kč.

Foto: archív firmy

Delikátní péče o tělo – sada Terre de Lumiére L´Eau – obsahuje Terre de Lumière L'Eau Eau de Toilette 5 ml, sprchový gel, zkrášlující tělové mléko, parfémované mýdlo, zkrášlující balzám na ruce, 760 Kč.

Foto: archív firmy

Dolce & Gabbana The Only One – vůně sofistikované a hypnotizující ženskosti plná vzrušující a nezdolné energie. Zaujme vás hra protikladů, kombinace fialky s bergamotem a kávy s kosatcem, které splynou do neočekávané přitažlivosti a jemnosti, 2350 Kč.

Čas na dárky přes internet se krátí

Vánoce
Foto: archív firmy

Shiseido make-up kolekce inspirovaná japonským dědictvím. Obsahuje pudrové a krémové tvářenky, multifunkční a inkoustové tužky, gelové i pudrové stíny, precizní linky na rty i obočí a řasenky s dvojitým kartáčkem a gelové i tekuté rtěnky, od 820 Kč.

Foto: archív firmy

Dárková sada Oui à l´amour, ztělesnění odvahy a vášně. Nečekané propojení jiskrné svěžesti s vibrující smyslností. Tóny anděliky podtrhují přirozenou ženskost, esence z růže, jemných hřejivých tónů tonkových bobů v kombinaci s elegantním nádechem cedru, 349 Kč.

Foto: archív firmy

Issey Miyake Pure Nectar de Parfum. Vůně plná čisté rosy, medu a neochvějné růže. Spojuje santalové dřevo a šťavnaté tóny s mořskou rosou. Jemné akcenty písku a ambry s lehkým tónem kašmíru, to je identita Eau D’Issey Pure Nectar, 2390 Kč.

Foto: archív firmy

FaceSpa Pro 911 je určena speciálně pro epilaci obličeje, čištění a tónování pleti. Obsahuje celkem tři různé hlavice, které vám poslouží k důkladnému hloubkovému čištění pleti a jejímu prokrvování. Pokožka si tak udrží svůj mladistvý vzhled, 3999 Kč.

Foto: archív firmy

Spa Satori v pražském Karlíně. Specializuje se na rituály, které mají hojivé a omlazující účinky na pokožku, přinášejí úlevu unavenému tělu a harmonizují vaše tělo, mysl i duši, od 1290 Kč.

Foto: archív firmy

Poukázka na luxusní bělicí ošetření Orlane Soin de Blanc Whitening Treatment – eliminuje pigmentové skvrny, bojuje proti volným radikálům v pleti, stimuluje tvorbu kolagenu, hydratuje a vyhlazuje povrch pokožky, Institut Orlane Praha, od 5600 Kč.

Foto: archív firmy

Okysličující a regenerující péče VIP O² Biologique Recherche – eliminuje nepříznivé účinky znečištěného prostředí na kůži. Procedura má okamžitý účinek, sjednocuje pleť, hydratuje, tonizuje a dodává pleti přirozený jas, Beauty clinic Synergy 2100 Kč.

Nejen vánoční dárky, ale i potraviny. Každý desátý Čech bude nakupovat na internetu

Vánoce
Foto: archív firmy

Poukaz na estetické ošetření na klinice Yes Visage dle výběru. Dopřejte své ženě ladné křivky, mladší tvář či nový účes, řasy či prevenci zdraví, od 5000 Kč.

Foto: archív firmy

Poukaz na kadeřnické služby pražského studia Bomton, od 700 Kč

Foto: archív firmy

Foreo UFO – propojuje profesionální korejskou péči o pleť a nejmodernější švédskou technologii na trhu – hyperinfuzi a LED světelnou terapii, které společně zaručí péči o pleť jako ze salonu v pouhých 90 vteřinách, 7490 Kč.

Foto: http://dobraci.kapkanadeje.cz

Ochranný náramek Kabbalah – chrání energii, přitahuje úspěch a štěstí. Doporučuje se také těhotným, ochraňuje budoucí matku i miminko před uhranutím. Magickou hodnotu má jen, když je darovaný, výtěžek z prodeje putuje na konto Kapky naděje, od 500 Kč.

Praktické ženy

Některé ženy nejvíce potěší dárky, které jim usnadní život v domácnosti, nebo je využijí při svých koníčcích. Může se tedy jednat o nejrůznější pomocníky v kuchyni, kuchařky, ale i kousky nábytku, pomocníky na úklid, elektrospotřebiče, televizor do kuchyně, mobilní telefon či fén, žehličku na vlasy či kvalitní epilátor.

Foto: archív firmy

Pákové Bambino Plus Sage SES500 – zvládá všechny čtyři klíčové prvky, které o kvalitě výsledné kávy rozhodují. Kávovar je vyrobený z kvalitní lité nerezové oceli, s integrovanou automatickou napařovací tryskou pro krémové cappuccino, 12 999 Kč.

Foto: archív firmy

Paul Mitchell Tea Tree the experience, tři jedinečné kombinace účinných látek, které se přizpůsobí potřebám vašich vlasů a přinesou zážitek pro vaše smysly. S nádherně barevnými dárkovými kazetami ohromíte milovnice přírody a barev, od 890 Kč.

Foto: archív firmy

Biorythme Přírodní krém určený nejen pro zralou pleť – hebký balzám s bambuckým máslem, olejem z chia semínek a kombinací 5 exkluzivních éterických olejů (kadidlo, santalové dřevo, pačuli, geránium, levandule), od 239 Kč.

Foto: archív firmy

Workshop Základní vyšívací techniky – ukážeme si a nacvičíme různé vyšívací techniky, poradíme nejrůznější tipy pro vyšívání. Každý účastník si vybere některý z jednoduchých vzorů a vyšije si ho technikou, která ho nejvíce baví. Zašívárna 600 Kč.

Nejčastějším dárkem pod stromečkem bude letos televize

Vánoce
Foto: archív firmy

Parní žehlička na vlasy BaByliss ST495E. Rozčesávací hřeben, Micro Steam funkce pro lesklé a hydratované vlasy – žehlička tvoří páru pomocí ultrazvuku a pára skrz mikroperforované desky prostupuje na vlasy. Ionizační generátor, loknovací funkce, 3890 Kč

Foto: archív firmy

Philips Lumea IPL – bezbolestné odstraňování chloupků. S unikátně tvarovanými nástavci pro každou část vašeho těla. Inteligentní senzor SmartSkin doporučí to nejlepší nastavení pro odstín vaší pokožky – kdykoliv si budete přát, 12 999 Kč.

Foto: archív firmy

Sencor Nutri mixér SNB 9000NP – jedinečné výsledky 25 000 otáček za minutu, mění celé ovoce, ořechy, zeleninu, semínka a další superpotraviny na dokonalou tekutou energii pro vaše tělo, od 3599 Kč.

Foto: archív firmy

Retlux RTL 190 Bílá LED lampa klip 5W – 4 stupně jasu, uchycení hned na několik způsobů. Široké využití, 499 Kč

Foto: Planetzen

Zimní snění. Dopřejte sobě i svým blízkým 60minutovou proceduru celého těla vedoucí k úplnému uvolnění. Příjemná vůně dřevin zasáhne všechny vaše smysly a vy rázem začnete snít. Pomáhá s nespavostí, bolestí hlavy či únavou, cena: 60 minut/995 Kč.

Foto: termaly-losiny.cz

Dárkový poukaz na vstup do Termálního parku Velké Losiny

Foto: archív firmy

Raffaello RED – káva z Jižní Ameriky s výraznou bohatou chutí po čokoládě a borůvkách, s bouquetem bez velkých kyselinek. Pomalu pražená, aby nevznikaly žádné toxické látky. 100% Arabica, 500 g 489 Kč

Foto: archív firmy

Unikátní koncept My White Secret vám přináší balení s denní a noční zubní pastou. Ranní pasta je navržena tak, aby pečovala o zuby během dne a přinášela svěží dech, noční pasta pak zuby bělí a odstraňuje skvrny, 299 Kč

Nikol Štíbrová se snaží na Vánoce dárky omezovat, ale nevychází jí to

Vánoce

Milovnice dobrodružství a sportu

Pokud ženy milují pohyb a adrenalin, pak je zaujmete především praktickým funkčním oblečením, sportovním náčiním, chytrými náramky či hodinkami, ale i poukázkami na adrenalinové zážitky či víkendy plné pohybu v přírodě.

Foto: archív firmy

Nike Speed Dámské 7/8 běžecké legíny se středně vysokým pasem – jsou ušité ze strečového materiálu, který odvádí pot. Při běhání udržují v suchu a pohodlí a neomezují v pohybu, 70 eur (1811 Kč).

Foto: archív firmy

Dámská běžecká bota Nike Air Zoom Pegasus 35 Metallic je nejen rychlá, ale také tak vypadá. Její podrážka s jednotkou Zoom Air aktivně reaguje při došlapu a vlákna Flywire pevně drží nohu, 130 eur (3363 Kč).

Foto: Bambutik

Bambusové spodní prádlo a ponožky od české značky Bambutik díky své jemnosti a antibakteriálním vlastnostem zaručují svěží pocit po celý den. Jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Cena: kalhotky 290 Kč, ponožky 99 Kč

Foto: archív firmy

Emco box od Kačí My Cooking Diary – 19 oblíbených výrobků foodblogerky. Mezi produkty najdete např. mysli, tyčinky, sušenky, ale také Kačky jedinečnou granolu a designovou kuchařku od Kačí, kde je 100 jejích skvělých receptů, 840 Kč.

Foto: Shake-it

Shake-it Starter, set energie pro každý případ – vhodný místo snídaně, svačiny či po sportovním výkonu. V setu je kombinace čtyř příchutí oblíbeného cereálního drinku Red Berries, Apple pie, Black fruits a Choco bomb, cena: 549 Kč

Foto: archív firmy

Adidas podprsenka DON'T REST z nové kolekce Adidas Statement a legíny s technologií Climalite. Podprsenka poskytuje střední oporu. Legíny skvěle odvádějí pot a zakryjí nedokonalosti těla, stylový look inspirovaný kolekcí Stelly McCartney, 1190 Kč a 1899 Kč.

Foto: archív firmy

Zimní lyžařská péřová bunda Columbia Powder Keg Down Jacket – s reflexní termo technologií 3D Omni Heat a výplní z husího peří pro dokonalé teplo a další lyžařské vychytávky, 9999 Kč.

Foto: archív firmy

Sorel Ainsley Conquest – funkční stylové voděodolné boty do města i přírody, 5299 Kč

Foto: archív firmy

GiftinBOX – krabička Děkuji – najdete v ní vysoce kvalitní ajurvédský bio čaj Pukka, ručně vyráběnou relaxační šumivou bombu do koupele s konopím, přírodní balzám na rty v plechové krabičce s příchutí mojito a originální malované přání Děkuji, 399 Kč.

Hodinky jako dárek pro ty, se kterými byste si přáli zastavit čas

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám