Hlavní obsah

Šílená vánoční móda hipsterů na obzoru. A je ještě horší než loni

Novinky, jky

Pamatujete si také, jak hipsteři v loňském roce věšeli na své mohutné bradky nejrůznější drobné vánoční ozdoby, fotili se a všem připomínali, že se blíží Vánoce. Ještě s láskou budete na tento roztomilý způsob vzpomínat poté, co si přečtete, co má být módní letos. Drobným vysvětlením může být, že s trendem přišlo duo říkající si Gay Beards (Homosexuální bradky).

Foto: www.thegaybeards.com

Článek

Letošní šílenost nese velmi výstižný název Glitter Beards, tedy třpytkové bradky. Vše spočívá v tom, že si hipsteři mají své vousy nejdříve důkladně protřít olejem na bradky a následně si je celé obalit ve třpytkách. Co je na tom tak kouzelného, nevíme, nicméně na sociální síti Instagram už se k této šílené módě hlásí tisíce mužů.

Brian a Jonathan, duo hipsterů z Portlandu v americkém státě Oregon zvané Gay Beards, přišli s novou módou zhruba před měsícem, a dokonce natočili pro hipstery i video, ve kterém ukazují, jak na to. Drobně alarmující je, že zmíněné video si zobrazilo už přes čtvrt miliónu lidí.

Zatímco se však na sociálních sítích množí fotky vymazlených lumbersexuálů snažících se ohromit všechny kolem sebe svými zlatě, stříbrně, modře, ale i růžově blyštícími se bradkami, objevují se i tací, kteří tuto zběsilou šílenost hlasitě odmítají a vyzývají k tomu, aby ji hipsteři zcela bojkotovali.

Pozor na vdechnutí třpytek

Skutečností zůstává, že i ti, kteří se rozhodli svou bradku letos módně vyzdobit, připouštějí, že to nebyl až tak skvělý nápad. Někteří si totiž stěžují, že třpytky nejdou z vousů dobře dolů, zatímco jiní si stěžují na nepořádek, které jejich třpytivé vousy způsobily nejen na oblečení, ale i v celém bytě. A další upozorňují, že není nejlepší po aplikaci na vousy pod nosem příliš silně dýchat, jinak třpytky vdechnete.

Takže nezapomeňte na nejnovější módu, zatáhněte břicho, při aplikaci třpytek se moc nehýbejte, nechoďte po bytě, neberte si na sebe nic, na čem budou třpytky vidět a hlavně nedýchejte. Šťastné a veselé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám