Hlavní obsah

Čím překvapit ženu nejen o Vánocích

Novinky, das

Vánoce jsou téměř za dveřmi a je tedy nejvyšší čas na dokoupení dárků. Přeplněné obchody sice svádí k tomu, aby si lidé víc než dárky darovali peníze, ale ty nikdy neudělají takovou radost jako ze srdce věnované překvapení. Zvlášť pokud je tím obdarovaným žena.

Foto: Profimedia.cz

Největší radost ženám udělá ze srdce věnované překvapení.

Článek

Praktická žena si nepotrpí na diamanty ani další luxus. Mnohem větší radost jí udělá vhodný pomocník do domácnosti či kvalitní pěstící prostředky. Nepohrdne ale ani nějakou pěknou knížkou, případně nejnovější kuchařkou, jednoduše čímkoliv, co má skutečně nějaké využití.

Ženám, které se chtějí líbit, naopak udělají největší radost jednak měkké dárky, a tedy oblečení, ale i peněženka, kabelky a další doplňky, dekorativní přípravky, kvalitní parfém či šperky.

Připravili jsme pro vás několik tipů na dárky, které ženy potěší v každé situaci.

Foto: Decente.cz

DecenteBB - obaly na knihy české ruční výroby - perfektní, profesionální zpracování a výběr těch nejkvalitnějších materiálů. Vybrat lze čtyř velikostí obalů – XS, S, M, L.

Foto: Marionnaud.

Velký kartáč Hair Accessorie rozčeše i dlouhé zacuchané vlasy jemně, bez lámání či poškození vlasů. Kuličky na koncích zoubků navíc příjemně masírují pokožku hlavy a stimulují tak růst vlasů. Tento kartáč je vhodný i pro husté vlasy.

Foto: archív firmy

L´Oréal Paris nutrigold - vyživí a rozzáří všechny typy pleti. Obsahuje exkluzívní pleťový olej s kombinací 8 esenciálních a 8 přírodních olejů a výjimečný krém. Pleť bude zregenerovaná, rozjasněna, hydratovaná a do hloubky vyživena.

Foto: Bomb Cosmetics

Ručně vyráběné relaxační koule z bikarbonové sody, která změkčuje vodu a tím pádem je šetrnější k pokožce.Některé „bomby“ jsou navíc plněny bambuckým a kakaovým máslem. Po koupeli je pleť voňavá, prokrémovaná a hydratovaná.

Foto: Bontonfilm

DVD Diana (2013)- režiséra Olivera Hirschbiegela - Film Diana není klasickým životopisem, zaměřuje se na poslední dva roky jejího života, kdy opustila královskou rodinu a tísnivý život v Buckinghamském paláci.

Foto: Ženysro.cz

Kabelka Miss Blue - Malá kabelka z pevné kvalitní bavlněné látky. Taška má zapínání na zip, krásně drží tvar, je vypodšívkovaná a celá 2x vyztužená. Uvnitř kabelky je prostorná kapsa rozdělená na dvě části - na drobnosti.

Foto: babičkářství.cz

Maminko, vyprávěj o vaření - Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy, zaznamenat nejlepší recepty, vyprávět o jejich historii a o zážitcích s nimi spojenými.

Foto: archív firmy

Vánoční krémové pohlazení od Nivei - obsahuje Sprchový gel Creme Care 250 ml, Kuličkový antiperspirant B&W Clear 50 ml a Výživné tělové mléko do sprchy 400 ml

Tělová kosmetika Victoria’s Secret Fantasies - kvalitní tělová mléka a krémy, sprchové šampony, peelingy i osvěžující vody ve spreji s jemnou vůní. K sehnání v obchodě na pražském letišti.

Foto: Cruciani C

Náramky ANGEL HEART jsou jako strážní andělé bdící nad ochranou nejbližších. Roztáhněte ochranná andělská křídla nad milovanými osobami. Stačí jediný pohled na symbolický náramek obepínající zápěstí a hned si vzpomenete na ty, kteří pří Vás vždy stojí.

Foto: archív

La Roche Posey - vánoční balíček na Líčení a odlíčení ocitlivých očí - Prodlužující řasenka Respectissime 8, 4 ml a jako dárek Fyziologická micelární voda 200 ml

Foto: Archív firem

Dvě ryze české značky Kama a Deers se spojily, aby vytvořily výjimečnou kolekci vlněných pletených čepic ozdobených ručně vyráběnými šperky jelínků.

Foto: Medaprex

Renokin sérum proti vypadávání vlasů - s obsahem vyspělé technologie nanokapslí, díky níž se účinné aktivní složky dokážou lépe vstřebat do pokožky hlavy. Patentované biomimetické peptidy navíc stimulují vlasové buňky a vlasové folikuly jsou zdravější.

Foto: archív firmy

MARIONNAUD BATH COLLECTION - tělová kosmetika pro milovnice zdravého životního stylu - Fraîche Infusion - Svěží květino-ovocný koktejl promění péči o tělo v osvěžující rituál.

Foto: Marks & Spencer

Nádherný a přitom teploučký župan z těch nejlepších materiálů, jako stvořený na domácí lenošení vždy, když je za oknem zima.

Foto: archív firmy

Luxusní dárková sada AVON - obsahuje Zlatou noční kúru Anew Ultimate 7S (50 ml), Luxusní obnovující gel na oční okolí s výtažky z černého kaviáru (15 ml), vůni Incandessence EDP (50 ml)

Foto: archív firmy

Alessandro Striplac Starter Kit Deluxe - startovací sada se svlékacími laky na nehty v luxusním dárkovém balení, které je zároveň ideální cestovní brašnou. Obsahuje i UV lampu.

Foto: Segafredo Zanetti CR

Baristické kurzy Školy kávy Segafredo - účastníci získají přehled o celém procesu přípravy kávy od pěstování zrn na plantážích až po finální šálek lahodného espressa, cappuccina, latte macchiata či jemné techniky Latte Art neboli tvoření obrazců.

Foto: Tchibo

Fitness podložka - vysoce elastický materiál poskytuje optimální tlumení a horní i dolní strana jsou protiskluzové, což zajišťuje dobrou stabilitu. Popruh na nošení a plakát s návodem na cvičení jsou součástí výrobku.

Foto: Bambutik.cz

Bambusový topy jsou módou pro každý den - dokážou skloubit eleganci, pohodlí a funkčnost. Hedvábná jemnost a antibakteriální vlastnosti dělají z bambusového trička přítele, kterého si kdykoliv pustíte k tělu.

Foto: Bambutik.cz

Naprosto dokonalé bambusové spodní prádlo, které je nejen velmi příjemné na tělo, ale má i antibakteriální vlastnosti a je vhodné i protu nejcitlivější pokožku.

Foto: archív

Plastová soška z 3D tiskárny - trojrozměrná podobizna vyrobená nejprogresivnější technologií na 3D tiskárně potěší každého. Stačí, když se necháte v jakékoliv podobě zvěčnit ve 3D studiu v pražské Pánské pasáži.

Foto: archív firmy

Automatický pěnič Catler MF 8010 vám pomůže s přípravou husté pěny na cappuccino, latté, nadýchanou horkou čokoládou nebo s domácím kakaem. Jednotlivé přísady lze přidávat do mléka i během šlehání.

Foto: archív

Elizabeth Arden Untold - make-up kolekce navržena podle nejnovější vůně, která byla inspirována mnoha tvářemi moderní ženy. Přípravky jsou vysoce pigmentované, dlouho držící.

Foto: archív firmy

Stylová zlatá kosmetická taštička od L´Oréal Paris v sobě ukrývá L´Oréal Paris denní krém z řady Age Perfect, který slouží pro obnovu hutnosti pleti, obsahuje sójová semínka pro vitalitu pleti a Melanin-Block pro prevenci vzniku pigmentových skvrn.

Foto: archív firmy

Vichy vánoční boxy - vybírat lze z řad IDEALIA pro ideální pleť, AQUALIA THERMAL pro dokonalou hydrataci, LIFTACTIV SUPREME proti stárnutí během dne, NEOVADIOL GF proti ztrátě hutnosti pleti nebo NEOVADIOL MAGISTRAL pro zralou a velmi suchou pokožku.

Foto: archív firmy

Elizabeth Arden Flawless Future - pleťová řada, která se skládá ze séra, očního gelu a hydratačního krému. Je vytvořena pro ženy ve věkovém rozmezí 25-40 let, určena pro všechny typy pleti na denní i noční použití.

Foto: archív firmy

Limitovaná edice legín Nike Jordan Tight - design legín je inspirován úspěšnými botami Air Jordan VI, které před 23 lety přivedly Micheala Jordana k jednomu z šesti získaných titulů.

Foto: Archív firem

Kérastase - De Force - balíček pro oslabené vlasy. Obsahuje BAIN DE FORCE - šamponovou lázeň s posilujícími účinky, CIMENT ANTI-USURE - Intenzivní péčí a jako dárek: Luxusní objemová pěna Mousse Bouffante pro bohatost účesu.

Foto: Oxalis dessous

Luxusní prádlo Lise Charmel potěší každou ženu preferující eleganci i kvalitu.

Foto: archív

Luxusní negližé Chantelle

Foto: Alo diamonds

Prsten ALO Midnight Secret -luxusní prsten představující mistrovskou šperkařskou práci, která se projevila v detailech mozaiky složené z mistrně opracovaných černých a čirých diamantů.

Foto: archív firem

Rado Integral S Quartz Jubilé - luxusní švýcarské hodinky s perleťovým číselníkem a safírovým sklíčkem.

Foto: archív firem

Ultra-kompaktní vysavač Dyson DC48 - který se vejde i do nejmenší domácnosti. Jeho maximální příkon je 1050 W a sací výkon 180 W zajišťuje silný proud nasávaného vzduchu. Objem nádoby pro prach je 0,5 litru, nejsou potřeba sáčky.

Foto: Samsung

Nejvýkonnější robotický vysavač Samsung Powerbot VR9000 předznamenává novou éru úklidu díky skutečnému sacímu výkonu. Hubice s o polovinu delším kartáčem má mnohem širší záběr a zajišťuje tak rychlejší a efektivnější úklid. Cena: 26 990 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Nevhodný vánoční dárek může zničit vztah

Nedílnou součástí předvánočního období je shánění dárků pro naše blízké. Byť jejich předávání není tím nejpodstatnějším, není dobré výběr „odfláknout”. Může se...

Výběr článků

Načítám