Hlavní obsah

Po čem muži touží aneb Jak udělat radost svému partnerovi

Novinky, Dana Sokolová

Vybrat dárek, který muži udělá skutečně radost, že se mu rozzáří oči nadšením, není vůbec jednoduché, leč pro vztah velmi důležité. Každý muž je samozřejmě jiný, tudíž jedna věc nebude fungovat u všech, ale jedno je přesto spojuje. Největší radost jim udělají obvykle věci, kterým ženy nepřikládají žádnou důležitost a mnohdy je považují za zbytečnost.

Co si čeští muži přejí pod stromečkem? Video: Novinky

 
Článek

Milující žena by měla svému muži naslouchat a jeho přání nehodnotit. I pro muže je mnoho ženských přání nepochopitelných, i oni se musí překonávat, ale pokud chtějí ženu potěšit, respekt je velmi důležitý.

Než začneme s výčtem nejrůznějších tipů, měly byste dámy popřemýšlet, na čem si váš partner zakládá, co ho baví, jaké má koníčky a co ho uspokojuje. Všeobecně lze říci, že muži jsou velice hraví, jen každý si rád hraje s něčím jiným.

Takže ať vyberete jakoukoli věc, přistupujte k ní jako k hračce. Stejně jako dětské oči rozzáří vytoužené auto na dálkové ovládání, tak např. některého muže uvede do transu nejnovější holicí strojek, jiného nejdokonalejší chytrý telefon, profesionální příklepová vrtačka, litinová pánvička nebo nejnovější hra na Xbox či PlayStation.

Takže když budete mít před sebou dvě věci, které budou mít stejné praktické využití, ale jedna se bude lišit např. dokonalejším designem či nějakou vcelku nedůležitou funkcí, pak zvolte právě ji.

Dárky lze vybírat dle těchto charakteristik

Muž věčné dítě – Takovému muži uděláte radost vším, co je spojeno se zábavou a skutečnou hrou. Tou správnou hračkou je zde např. nejnovější herní konzole a hry na ni, ale také např. nejdokonalejší vlaková souprava či nejmodernější digitální autodráha.

Patří sem ale i takové věci jako stolní fotbálek, kulečník, šipky, pétanque, ale i vzácná šachová souprava či společenská hra. Finančně náročnější hračkou, která zaručeně potěší, může být nějaký dokonalý model letadla či opravdová čtyřkolka.

Foto: Lego

LEGO Star Wars - B-Wing Starfighter. Počet dílků 1487. Prémiový sběratelský model včetně otáčení, samonivelačním kokpitem a samozřejmostí jsou realistická konfigurovatelná křídla pro přistání a let. Od 16 let.

Foto: archív firmy

BasicXL budík s terčem a pistolí - budík lze umlčet trefou do terče. Majitel tak hned ráno musí být při smyslech. Další zajímavou vychytávkou je funkce diktafonu, kdy si můžete nahrát vlastní zvuk či proslov, který vás bude každé ráno budit.

Foto: Marks & Spencer

Stolní fotbal vždy po ruce. Cena: 1199 KČ

Foto: Sencor

Element Miracast Dongle - zařízení, které umožňuje jednoduchým způsobem připojit tablet, smartphone či PC k televizoru. Díky bezdrátovému přenosu je možné přehrávat multimediální obsah (filmy, videa, hudbu, hry apod.) na displeji televizoru.

Foto: Braun

BRAUN WF2S Blue - Holící strojek trojitý holicí systém, holicí planžeta OptiBlade, výkyvná hlava, vodotěsný, akumulátorový, nabíjení 1hod., 45min provozu. Cena: 3999Kč

Sportovní fanda – Nemá smysl vyjmenovávat všechny sportovní pomůcky, které takové muže potěší, snad jen kritéria výběru. V první řadě nekupujte nic, o čem opravdu nejste přesvědčena, že po tom muž skutečně touží. Inspiraci hledejte u přátel muže či jeho samotného, maximálně trenéra.

Kromě pomůcek sem patří i nejrůznější sportovní oblečení, případně znaky sportovních klubů apod. U fandů nejrůznějších sportovních klubů navíc vždy potěší vstupenky na určitá sportovní klání či permanentky.

Foto: Sporten

Sporten Sincro – lyže s osobitým stylem a odlehčenou konstrukcí. Šířka přes 70 mm a dva rádiusy zajistí jistotu ve vysoké rychlosti a stabilitu v obloucích.

Foto: bambutik.cz

Bambusové oblečení je jemné a hebké. Oproti bavlně či syntetickým materiálům má řadu výhod jako prodyšnost, savost, termoregulaci, jež doplňují prokázané antibakteriální vlastnosti. Je tak vhodné pro sport i běžné nošení.

Foto: Mercedes-Benz

Praktický golfový bag TaylorMade Mercedes-Benz je rozdělený na 14 částí. Najdete v něm 8 kapes, včetně jedné izolované určené na nápoje. Nezbytností je ramenní popruh a oddělitelný cover proti dešti.

Foto: Bonami

Beardo - pro snowboarďáka se smyslem pro humor - Vyberete si hřejivý plnovous nebo krvavou vampíří masku? Ať tak či tak, bude vám teplo a ostatní se za vámi budou ohlížet. Cena: 699 Kč

Foto: Sony

Sony HDR-AZ1 mini + Sport Kit - menší a lehčí s tělem odolným proti stříkající vodě. Díky snímači CMOS Exmor R®, procesoru BIONZ X a možnosti záznamu ve formátu XAVC S zaznamenáte vysoce kvalitní záběry a zvuk. Lze připevnit na čelo a na zápěstí.

Foto: inSPORTline

Cyklotrenažér inSPORTline Daxos - odolný cyklistický trenažér s tichým řemenovým pohonem, který nabízí magnetický brzdný systém. Díky tomu jsou náklady na údržbu nižší, nedochází k poruchovosti a celkový chod je maximálně tichý. Cena: 18790 Kč

Foto: tchibo.cz

Opěrný trenažér - ideální na posilování svalstva trupu. Protože tělo musí neustále držet rovnováhu, vytváří se vyšší napětí než při trénování na běžném náčiní a jsou stimulovány i hluboké svaly. Cena: 799 Kč

Kutil – Většině manuálně zručných mužů udělá největší radost nějaká dokonalá a nejmodernější pomůcka, jež jim ulehčí práci – jako vrtačka, aku šroubovák, řetězová pila, sekačka na trávu /nejlépe traktůrek/ apod.

Mezi kutily můžou patřit i muži, kteří rádi vaří. Těm udělá opravdu největší radost jakákoliv dokonalost do kuchyně. Např. steaková pánev, gril, kávovar, sekáček na led či sada nožů.

Foto: Friskars

Sada s univerzální sekerou v limitovaném bílém provedení, která je ideální na sekání štípánků a přípravu dřeva ke krbu. Součástí je i Fiskars Xtract ostřič nožů na sekerky a nože a pracovní rukavice. Cena setu je 2.190,- CZK

Foto: Catler

Catler ES 8013 - Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku i teploty vody. Pákové espresso s integrovaným kónickým mlýnkem toto všechno umí.

Foto: GoGEN

Autokamera GoGEN CC 371 FULLHD - s úhlem záběru 140°, která zaznamená každou dopravní událost. Disponuje 2,7“ LCD displejem, vstupem pro micro SDHC karty. Díky senzoru 3,5MP CMOS rozezná havárii či otřesy a záznam uzamkne a uchová. Cena od 1 999 Kč

Foto: Sodastream

Sodastream Play - designovou vychytávkou od známého švýcarského produktového designéra Yvese Béhara. Jeho hladký, moderní vzhled a jednoduché ovládání si oblíbí úplně všichni.

Foto: Mountfield

Lampa montážní SUPER LED čelovka - 1 x vysoce svítivá LED dioda, 3 x 1,5 V (AAA), 3 režimy svícení, pohodlný elastický pásek. Cena: 99 Kč

Metrosexuál – Takové muže potěší téměř vše týkající se jejich vzhledu. Může jít o kosmetické přípravky, vůně, ale i oblečení či poukázky do kosmetických a kadeřnických salónů. Zároveň však také o nejnovější technologické věcičky, jež doplňují jejich vizáž – např. nejdokonalejší mobil, MP3 či MP4 přehrávač, kamera, ultratenký notebook apod.

Foto: Kerastase

Dárkový balíček oblíbených přípravků Kerastase Homme pro posílení a hustotu vlasů - obsahuje šamponovou lázeň, cílenou péči bojující proti vypadávání vlasů a originální modelovací pastu.

Foto: Panská pasáž

Královské hřebeny Kent - nejlepšími hřebeny na světě ručně vyráběné, jež používají na anglickém královském dvoře. Hřebeny jsou z acetátu celulózy, který je dokonale hladký a antistatický. Stojí od 90 korun v Gentleportu.

Foto: ZasPas

Praktická velká kabela s klopou a efektním zapínáním (na originální autentickou přezku z bezpečnostního pásu), ideální na cesty i do práce pro automobilové závodníky i designové fajnšmekry. Z dílny architektů Terezy Cieslarové a Vojtěcha Lstibůrka.

Foto: Lift Off

Kožená designová cyklobrašna, kterou lze z kola snadno sejmout a nosit jako brašnu přes rameno. Vyrobeno v ČR. Cena 4 250 Kč

Foto: Archiv firmy

Boty značky Royal RepubliQ se vyrábí z prvotřídní kůže. Zakladatelné značky se netají isnpirací dánskou královskou dynastií, ale také starověkými Vikingy a Hamletem.

Foto: Vichy

VICHY HOMME - Sada pro muže, hydratační krém pro citlivou mužskou pleť HYDRA MAC C a k tomu hydratační sprchový gel. Cena: 670 Kč

Foto: archív firmy

Family Reserve R. Jelínek - výjimečná slivovice, která 20 let zrála v dubových sudech a vznikla ku příležitosti 120 let existence firmy. Jedná se o limitovanou edici (cca 1000 lahví), svou chutí spíše připomínající koňak.

Akční hrdina – Sem lze zařadit všechny milovníky adrenalinových aktivit. Takový muž vyhledává neustále nová a nová dobrodružství. Asi největší radost mu uděláte poukázkou na nějaký skutečně adrenalinový a především nevšední zážitek. Může jít o seskok padákem, jízdu ve formuli 1, let ve vrtulníku, ale i o školu smyku, kurz pilotování či kapitánské zkoušky na jachtu.

Foto: PLUS

Robert Karjel - Švéd - napínavé čtení, které se na pozadí rychlé akce dotýká i zásadních mravních otázek naší doby, jako třeba: Jak v globálním světě zachovat bezpečí? Kam až lze ve snaze ubránit se možným hrozbám zajít?

Foto: archív firmy

Old Spice Bearglove - voda po holení, deodorant a sprchový šampón pro dobrodruhy

Foto: Bohemia Sekt

Bohemia Sekt Prestige brut - sekt, vhodný k významným událostem, recepcím a společenským akcím. Má příjemnou zelenkavě nazlátlou barvu, jiskrný vzhled, dlouhotrvající perlení a nezaměnitelnou chuť. Vyrábí se tradičně kvašením v láhvích.

Foto: CPRESS

Pavel Stehlík - Do temnoty - Osobní vyprávění českého vojáka, ve kterém otevřeně líčí své osudy od motivace pro vstup do armády přes náročný výcvik a půlroční nasazení na základně v Afghánistánu až po boj s těžkou nemocí po návratu domů…

Pohodář – Může se říci, že pohodář se spokojí se vším, ale tak tomu není. I on má své sny a přání. Mohou sem patřit milovníci přírody, klidu a pohody, rekreační sportovci, ale také třeba rybáři. Radost jim udělá vše, co souvisí s jejich zálibou – od spacáku, zálesáckého nože, kvalitního fotoaparátu, kopaček přes rybářský prut či permanentku na sportovní rybolov apod.

Foto: Fiskars

Fiskars Set pro přežití, do auta či na kolo - pro překonávání nenadálých překážek, zahrnuje praktickou sekyru Fiskars X7, zasunovací pilku a standartní nůž s pevnou čepelí z ručně kalené nerezové oceli. Vejde se i do brašny na kolo.

Foto: Canon

Canon EOS 700D - digitální zrcadlovka pro pokročilé amatéry. Rozlišení 18 milionů pixelů, filmy v rozlišení Full HD. Poradí sï i špatnými světelnými podmínkami.

Foto: Archiv firmy

Prodyšné tkané kotníkové polobotky, vhodné na outdoorové vycházky i procházky ve městě. Díky flanelové podšívce udrží vaše nohy v teple, gumová podrážka je protiskluzová. Za každý prodaný pár daruje TOMS jeden pár bot dítěti v rozvojové zemi. One for One.

Foto: Goddess

Infrasauna Goddess GRAN CANARIA 3ION pro tři osoby - vyrobena z exkluzivního dřeva hemlock, které je odolné vůči tvorbě a množení mikroorganizmů. Včetně ionizátor, který obohacuje vzduch záporně nabitými ionty, jež ničí bakterie a viry. Cena od 29990 Kč

Foto: skibi.cz

Vozík pro batolata za běžky Chariot Cougar 1, váží pouhých 10,2 kg, nabízí nastavitelné odpružení a lze jej využít i za kolo.

Foto: Gillette

Gillette Fusion ProGlide - holící strojek + 2 hlavice - břity Low Cutting Force s tenčím, jemnějším ostřím a pokrokovým potahem snižujícím tření umožňují holicímu strojku holit vousy snadno a s méně taháním a vytrháváním.

Manažer – Workoholik – Muž, pro kterého neexistuje nic důležitějšího než vše, co souvisí s jeho prací. Často nemá čas na jiné koníčky a záliby. Jeho svět je velmi omezen. Potěší ho vše, co může vylepšit jeho prestiž – od dokonale padnoucího obleku, hedvábné kravaty a košile přes luxusní peněženku, plnicí pero, tašku na notebook po luxusní hodinky, vizitkovník s diamanty, elektronický diář či manžetové knoflíky s diamanty.

Potěší také kubánské doutníky, drahé archivní víno, pravé šampaňské či víceletý koňak nebo bourbon. Od věci nejsou ani golfové hole či speciální oblečení na golf, případně věci na squash či permanentka do luxusního fitcentra.

Foto: G. H. Mumm

Když se řekne šampaňské, mnoho z nás si představí stupně vítězů na Formuli 1. Právě šampaňské Mumm je spojené s těmito závody a legendy tohoto sportu slaví vítězství při předání cen právě touto lahví. Proč by takto nemohl tedy slavit i ten váš workoholik?

Foto: Archiv firmy

Luxusní holící sada od Taylor of Old Bond Street, 2990 Kč.

Foto: Módnídoplňky

Luxusni box na hodinky. Cena: 3330 Kč

Foto: archív firmy

Náramky z dílny Richard Collection - Dokonale zpracované přezky ve tvaru gepardích hlav oslavují precizní umění zlatnických mistrů jemnými liniemi a drahými kameny té nejvyšší kvality. Informace o ceně v prodejně.

Foto: Habánské sklepy

Habánské sklepy Zweigeltrebe 2011 Pozdní sběr Barrique

Foto: www.bambusovatricka.cz

Bambusová trička

Foto: aerotaxi-europe.cz

Luxusní dárek v oblacích - 3hodinový let v luxusním letadle Cirrus nad Alpami. Pilot, který je zároveň instruktorem, muže nechá chvíli letadlo i řídit. U jezera Zell am See se můžete projít či zajrát golf a dát si něco dobrého.

Foto: villamemories.cz

Golf Dream - masáž po golfu potěší každého milovníka tohoto sportu. Díky léčivým účinkům exkluzivního oleje se při masáži prokrví kůže a uvolní se veškeré napětí nejen ze zádových svalů. 50 minut – 1 100 Kč

Foto: Philips

Philips S9711/31 Series 9000 - 3 osobní nastavení citlivosti, čisticí systém SmartClean PRO, zastřihovač s 5ti stupni nastavení délky, pouzdro, dotykový ovládací displej, číselný indikátor stavu akumulátoru, i pro mokré holení. Cena: 12 999 Kč

Foto: L´Oréal Professionnel

Vánoční balíček L´Oréal Professionnel pro pány jsme vytvořili speciální balíček energizujícího šamponu a gelu strong s 50% slevou.

Snílci a další alternativci - Ti žijí "na jiné planetě". Lidé, kteří pohrdají materiálními hodnotami, milující vše spojené s přírodou a duševnem. Takovým jedincům udělá radost kvalitní kniha, relaxační hudba, výborný sypaný zelený čaj, dobrá káva, vodní dýmka, pobyt na ekologické farmě či meditační pomůcky apod.

Foto: doubleshot

Kávový svět s doubleshotem - set Francouz - kvalitní ruční mlýnek na kávu, čerstvě pražená výběrová káva doubleshot, zásoba kávových filtrů, originální hrneček a knížečka s návodem, jak si kávu doma připravovat. Hlavní součástí je French Press.

Foto: La Boheme Cafe

AeroPress Coffee Maker - opravdová hvězda v přípravě kávy. Technika celkového ponoření je o rovnoměrné extrakci kávy. Použití správné teploty vody a mírného tlaku vzduchu zaručuje bohatou chuť s nízkou aciditou kávy a bez jakékoliv hořkosti.

Foto: La Boheme Cafe

Bio Bangkok - čajová směs inspirovaná rozmanitostí chutí Thajska - jedná se o kombinaci zeleného čaje, kokosu, citrónové trávy, zázvoru a vanilky. 20 ks jednotlivě zabalených hedvábných sáčků v papírové krabičce. Cena: 271 Kč

Foto: čokolada.cz

Čokolády Original Beans jsou vyráběny z těch nejlepších odrůd kakaa, jež využívají ti nejlepší cukráři světa. Jejich jedinečnost tkví, ale také v zodpovědném přístupu výrobce k přírodě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám