Hlavní obsah

Rudolf Jelínek na Štědrý den sám zabíjí kapra

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Populární herec Rudolf Jelínek rád dodržuje vánoční tradice. Před panelákem, kde dlouhá léta žil, zdobí se sousedy vánoční strom a den před Štědrým dnem zpívá koledy.

Vánoce Rudolfa JelínkaVideo: Novinky

 
Článek

„Mám rád tradiční Vánoce. V paneláku, kde jsem dřív bydlel, máme společenství různých lidí, různých profesí a různého věku a už přes třicet let zdobíme před domem stromeček a po zprávách 23. prosince chodíme zpívat koledy,” řekl Novinkám Rudolf Jelínek.

Sám na Štědrý den prý zabíjí kapra. „Jak se má sprovodit ze světa, mě naučil tatínek. S tím problém nemám. Kapr když je dobře připravený, tak má báječné masíčko,” vysvětluje.

Jeho specialitou je majonéza do bramborového salátu. „Večeři připravuje manželka. Já jsem léta měl za úkol dělat majonézu, tu umím velmi dobře. Kvalitní domácí majonéza je v salátu nenahraditelná,” dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucia Šoralová bude mít punkové Vánoce

Zpěvačka Lucia Šoralová prý bude mít punkové Vánoce. K dceři Rebece letos v září přibyl syn Ondřej a Lucia tak vůbec nic nestíhá. Dárky proto bude nakupovat na...

Výběr článků

Načítám