Hlavní obsah

Spor sousedů kvůli neexistující mrtvole psa rozsekli až strážníci

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Sousedské spory zaměstnávají ostravské strážníky poměrně často, případ, který řešili ve čtvrtek, byl ale poměrně kuriózní. Do Ostravy-Petřkovic hlídka strážníků vyjela kvůli telefonátu muže, který si stěžoval, že jeho soused zakopal na zahradě mrtvého psa. Nakonec vyšlo najevo, že si soused z druhého muže dělal jen legraci.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Vše začalo voláním muže na tísňovou linku, že jeho soused zahrabal na zahradě uhynulého psa a on s tím nesouhlasí. Požadoval, aby bylo tělo psa převezeno do kafilerie,“ uvedla mluvčí strážníků Vladimíra Zychová.

Strážníci na místě zjistili, že soused, na kterého si muž stěžoval, sázel u plotu pozemku okrasné stromy. „Nespokojenému sousedovi řekl, že jim právě toho dne uhynul pes a potřebují ho zakopat. A stejně prý naloží i s uhynulou kočkou. Domníval se, že tak sousedovi zavřou pusu. Ve skutečnosti jim zvířata neuhynula a oni si z muže, s nímž mají dlouhodobé spory, jen dělali legraci. Soused ale nelenil a zavolal na městskou policii,“ dodala mluvčí.

Strážníci místo opustili ihned, jakmile zjistili, že jich tam není zapotřebí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám