Hlavní obsah

Finský pivovar uvařil na počest setkání Trumpa s Putinem speciální pivo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikropivovar RPS Brewing ve středofinském Kuopiu uvařil u příležitosti finského pondělního summitu prezidentů USA a Ruska Donalda Trumpa a Vladimira Putina speciální várku ležáku. Pivovar, jehož zkratka RPS znamená Rock, Paper, Scissors (kámen, nůžky, papír), státníkům doporučuje střihnutí jako možnost řešení závažných sporů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Finský pivovar nabízí speciální pivo k rusko-americkému summituVideo: AP

 
Článek

„Víme, jak problémy řešit, věřte tomu, když to říkáme. Nikdo o tom neví více než my,” vzkázal pivovar na svém webu Putinovi a Trumpovi. „Pamatujte, že vždycky můžete věci vyřešit jako chlapi s hrou kámen, nůžky, papír,” dodal podnik.

Šéf pivovaru Samuli Huuhtanen k tomu dodal, že pár dobrých piv každému vyjednávání jen napomůže. Navíc podle něj prezidenti mohou zajít i do sauny, nepostradatelné součásti finského života, kde případnou dohodu zpečetí.

Láhve upomínkového ležáku, kterých bylo připraveno 10 tisíc kusů, na etiketě vedle vyobrazení Trumpa s Putinem a doporučením ke střihnutí také odkazují sloganem Make lager great again (Vraťme ležáku jeho velikost) na volební heslo amerického prezidenta Make America great again (Vraťme Americe její velikost).

Reklama

Výběr článků

Načítám