Hlavní obsah

Moderátoři Top Gearu drží při sobě. James May točit bez Clarksona nebude

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský moderátor James May vyloučil, že by se vrátil s kolegou Richardem Hammondem do motoristického pořadu Top Gear bez Jeremyho Clarksona. Zároveň ale dodal, že by chtěl dál pracovat pro BBC. Ve středu to uvedl server britského listu The Guardian.

Foto: Profimedia.cz

James May

Článek

„Já a Hammond s náhradníkem Jeremyho, to by bylo nepřesvědčivé. Nefungovalo by to. Musíme to být my tři společně. Nemůžete tam dát náhradníka Jeremyho a pokračovat. Bylo by to násilné. Nemyslím si, že by byli tak hloupí, aby to udělali,“ uvedl May pro MediaGuardian.

Dvaapadesátiletý Brit nicméně dodal, že to neznamená, že by se celá trojice nemohla společně objevit v pořadu BBC někdy v budoucnu.

„V budoucnu, až tohle všechno bude pryč, by tu mohla být příležitost pro nás tři dělat v BBC Top Gear nebo jiný pořad o autech. BBC nezavřela dveře k Jeremyho návratu. Nevyhodili ho, jen neobnovili jeho smlouvu. Je to malý rozdíl, ale důležitý,“ upozornil May na to, že trojici minulý měsíc vypršely smlouvy.

Foto: Profimedia.cz

James May, Jeremy Clarkson a Richard Hammond

May bude v BBC nadále pokračovat ve svém pořadu James May´s Cars of the People a připravuje ještě jeden nebo dva další projekty. Prý by se rád vrátil i k dotočení tří neodvysílaných epizod Top Gearu, jejichž vysílání BBC zastavila po incidentu Clarksona s produkčním Tymonem.

Populární moderátor Clarkson v pořadu Top Gear skončil koncem března po „nevyprovokovaném fyzickém útoku“ na produkčního pořadu Oisina Tymona. [celá zpráva]

K incidentu došlo v hotelu na severu hrabství Yorkshire. Clarksona údajně naštvalo, že po celodenním natáčení produkce nezajistila teplé jídlo. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám