Hlavní obsah

Intimní chvilky v poušti přišly muže na šest miliónů korun

Novinky, znk

Britský turista zažil v americké poušti nejdražší sex ve svém životě. Pětapadesátiletý Peter Cousins, povoláním malíř, se předloni se svou přítelkyní Dawn Reedovou vydal na cestu kolem světa. V USA se zastavili na jednom ranči uprostřed nevadské pouště, aby si zde vydělali nějaké peníze a mohli pokračovat v cestě. A to byl také začátek dobrodružství, které má naštěstí dobrý konec.

Foto: Profimedia.cz

Peter Cousins se svou tehdejší přítelkyní.

Článek

Při jedné z procházek do okolí ranče pár narazil na přírodní horký pramen, jemuž nedokázal odolat: oba se vysvlékli donaha a skočili do vody, kde se začali vášnivě milovat. Zážitek byl ovšem natolik silný, že Cousins po aktu zkolaboval a dostal infarkt.

„Byli jsme kilometry od ranče a nebyl tam žádný telefonní signál. Nevěděl jsem, jestli to přežiju,“ přiblížil situaci. Jeho vyděšená partnerka tak musela běžet asi pět kilometrů a stopnout na nejbližší silnici řidiče náklaďáku, který satelitním telefonem přivolal pomoc, napsal deník The Daily Telegraph.

Ničeho nelituje

Pro Cousinse po asi dvou hodinách přiletěl vrtulník a přepravil jej do nemocnice, kde okamžitě podstoupil operaci a zůstal ležet pět dnů. Po zotavení jej však čekal šok.

„Když jsem odcházel, zeptali se mě doktoři, jak mám v úmyslu zaplatit za účet. Myslel jsem, že bude tak na pět tisíc dolarů (asi 118 tisíc korun). Nemohl jsem uvěřit, když jsem se dozvěděl, že se vyšplhal na 250 000 dolarů (bezmála šest miliónů korun),“ svěřil se.

Stálo to za to

Cousins, který neměl cestovní pojištění, nebyl pochopitelně schopen částku uhradit a musel odcestovat do Británie, kde absolvoval další nemocniční péči. Svůj dluh stále splácí.

Jeho přítelkyně zůstala na ranči a rozešli se loni v říjnu, jsou ovšem stále přáteli. Brit ale ničeho nelituje: „Byl to ten nejdražší sex, co jsem kdy měl. Ale stál za to.“

Reklama

Výběr článků

Načítám