Hlavní obsah

Vyvěsil na internetu fotku, jak se fláká na gauči. Zahltily ho desítky nabídek práce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kreativitě se meze nekladou. Kreativní designér Niek Gooren se rozhodl, že když několik měsíců nemůže najít práci, jen leží na gauči ve spodním prádle a cpe se brambůrky, vytvoří si aspoň prezentaci na internetu. Jako podklad použil fotky, které ho zachycují před televizí v černém spodním prádle s laciným pivem a chipsy. Paradoxně právě tahle legrácka mu zajistila desítky nabídek práce.

Foto: Niek Gooren

Netypickou fotkou vstříc novému zaměstnání.

Článek

Naposledy pracoval Gooren jako kreativní ředitel PR agentury Lewis. Jenže po odchodu z ní pět měsíců nezavadil o pořádnou práci.

„Pokud tohle čtete, Niek je sám a bez práce,“ hlásá popisek fotografie, kterou vyvěsil také na svém profilu na Facebooku. Kromě toho na svém webu Niek uvádí životopis a výčet projektů, na nichž pracoval. A potenciální zaměstnavatele láká třeba na to, že nebude drahý. Důvod? Do kávy si totiž nedává cukr ani mléko.

V grafu pak zase ukazuje, jak se tvůrčí potenciál a sex-appeal firmy zvýší, když ho zaměstná.

Niek dostal díky vtipné prezentaci přes padesát nabídek a přijal tu od prestižní PR agentury. Na svém webu pak aktualizoval fotku. Na ní leží na pracovním stole u počítače přímo v zaměstnání, nohy má nahoru, palec pravé nohy mu trčí dírou z ponožky ven a v ruce třímá láhev šampaňského.

Foto: Niek Gooren

Niek Gooren už práci našel a o tuto novinku se s lidmi rád podělil.

„Pokud čtete tohle, Niek právě splachuje brambůrky šampaňským,“ napsal k fotce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám