Hlavní obsah

Gere uvedl Pretty Woman pod širým nebem, tleskaly mu tisíce lidí

Novinky, Lenka Hloušková

Tisíce lidí si v sobotu před půlnocí nenechaly v karlovarském Letním kině ujít legendární hollywoodskou romanci Pretty Woman. Uvedl ji kdo jiný než Richard Gere. Ten byl z atmosféry nadšený tak, že si vše - podobně jako diváci - dokumentoval na svůj mobilní telefon.

Gere prozradil, jak původně vypadal scénář Pretty WomanVideo: Novinky

 
Článek

Organizátoři oznámili, že za teplého počasí si našlo cestu do kina pod širým nebem necelých sedm tisíc diváků.

BEZ KOMENTÁŘE: Richard Gere v Karlových VarechVideo: Novinky

Foto: Jan Handrejch, Právo

Richard Gere před publikem.

Gere před ně předstoupil ve výborné náladě. Jakmile se objevil na pódiu, ozval se ohlušující potlesk, skandování. Kdo mohl, vytahoval z kapsy chytrý mobil, aby si ho vyfotil, natočil si na památku krátké video.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Stovky záblesků v akci. Letní kino a Richard Gere.

Kupodivu telefon v ruce měl i sám Gere. Místy až s nevěřícným výrazem si atmosféru natáčel. A na pódiu mu to neuvěřitelně slušelo, což ocenily nejen zástupkyně něžného pohlaví napříč několika generacemi.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Richard Gere si kontroluje záběry.

„Je zvláštní, že mu stačí k tomu, aby dobře vypadal, jen modrá košile a džíny. Na chlápka jeho věku vypadá úžasně. Vyzařuje z něj neobyčejné kouzlo. Možná je to tím, že holduje východním filozofiím,“ řekla Novinkám studentka Jana z Prahy. Na festival zamířila na prodloužený víkend s kamarádkami, domů se vrací v pondělí.

Reklama

Výběr článků

Načítám