Hlavní obsah

Festival ve Varech začíná, dorazila hlavní hvězda Mel Gibson

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Americký herec, producent a režisér Mel Gibson přiletěl v pátek do Karlových Varů. Bydlet bude v Grandhotelu Pupp. Až do neděle, kdy má odletět, ho čeká nabitý program. Na letišti jen krátce zamával fanouškům a hned odjel do hotelu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson

Článek

Mel Gibson je letos největší hvězdou Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Většině diváků je znám hlavně jako policista Martin Riggs ze série komedií Smrtonosná zbraň, kterého si od osmdesátých let zahrál celkem čtyřikrát.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson se raduje, že dorazil do Varů.

Hrál také ve filmech Šílený Max, Maverick, Statečné srdce, Výkupné, Odplata, Po čem ženy touží, Patriot, Znamení či Údolí stínů. Jako režisér natočil snímky Statečné srdce, Umučení Krista či Apocalypto.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson na ploše letiště

V pátek hodinu před půlnocí má hollywoodská star pozdravit fanoušky v letním kině, kde uvede snímek Šílený Max.

V sobotu by si rád prohlédl město a ve Velkém sále Thermalu před projekcí Apocalypta převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson přistál v pátek kolem poledne v malém letadle na karlovarském letišti.

Gibsona pomohl do Karlových Varů nalákat známý herec John Malkovich, který tu byl již dvakrát a oblíbil si uvolněnou festivalovou atmosféru, prozradil prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška.

Reklama

Výběr článků

Načítám