Hlavní obsah

Festivaloví mediální partneři dali neziskovce skoro milión a půl

Novinky, lh, ls

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř milión a půl věnovali v úterý večer v Karlových Varech mediální partneři probíhajícího filmového festivalu neziskové organizaci DebRA. Patří k nim také deník Právo a Novinky.cz.

Foto: Michaela Feuereiselová

Zleva Stanislava Zajícová (zástupkyně Borgis - vydavatele deníku Právo a Novinek.cz), Petra Koudelková, herečka Jitka Čvančarová a výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha při oficiálním focení po předání daru.

Článek

„Spolupráce s festivalem je nevšedně blízká. A my za to děkujeme,“ uvedla za neziskovku její patronka, herečka Jitka Čvančarová. Organizace se stará o pacienty postižené vážnou kožní chorobou, známou jako nemoc motýlích křídel. V Česku jich žijí zhruba dvě stovky.

K symbolickému předání daru došlo v karlovarském Poštovním dvoře. Zúčastnila se ho i Petra Koudelková. „Chci za nás všechny nemocné především všem poděkovat,“ uvedla směrem k prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi a Čvančarové.

Mediální partneři celkem neziskovce darovali milión čtyři sta šedesát tisíc.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám