Hlavní obsah

Anna K. úspěšně bojuje s rakovinou: Má za sebou 23 ozařování

– Karlovy Vary
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Anna K. úspěšně bojuje s rakovinou prsu. Má za sebou operaci, chemoterapii a v současné době denně dochází na ozařování. Čeká ji posledních deset.

Článek

Anna K. byla jednou z hvězd na festivalu v Poštovním dvoře v rámci filmového festivalu v Karlových Varech. Před vystoupením dala přísný zákaz focení, což vyvolalo další spekulace týkající se jejího zdravotního stavu. Novinkám poskytla exkluzivně rozhovor.

"Zdravotně jsem na tom dobře. Měla jsem před i během koncertu skvělou náladu. Focení jsem zakázala proto, že přítomny byly desítky fotografů a já nechtěla zas plnit titulní strany bulváru," vysvětlila Anna K.

Ozařování každý den

"Stejně jsem si ale nesmysly přečetla. Dočetla jsem se, jak mi bylo špatně, protože jsem ráno byla na chemoterapii a plakala jsem. Naprostá blbost. Na žádnou chemoterapii nechodím. Nyní docházím jen na ozařování, konec mě čeká již za dva týdny," prozradila Novinkám.

"Mám za sebou 23 ozařování, čeká mě ještě posledních deset. Docházím na ozařování každý den kromě víkendů. Cítím se skvěle, snáším to dobře. Mám radost, že jsem odehrála super koncert. Dnes mě čeká další. Jedu na festival Rock for People, kde uvidím moji oblíbenou zpěvačku Skin. Strašně se těším, až se s ní vyfotím, mám to slíbené," dodala Anna K.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám